SERIE A

Φιορεντίνα: "Οι θύτες ρατσιστικών επιθέσεων θα τιμωρηθούν με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο"

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα © 2021 RICCARDO DE LUCA / AP IMAGES

Η Φιορεντίνα με ανακοίνωσή της κατήγγειλε όσα συνέβησαν στο Αρτέμιο Φράνκι, τονίζοντας ότι μόλις βρεθούν οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν με απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα.

Η Φιορεντίνα εξέδωσε ανακοίνωση για τα άσχημα περιστατικά που συνέβησαν στην αναμέτρηση των βιόλα με τη Νάπολι στο Αρτέμιο Φράνκι για τη Serie A, καθώς οι Βίκτορ Οσιμέν και Καλιντού Κουλιμπαλί κατήγγειλαν ρατσιστικές επιθέσεις.

Η διοίκηση της Φιορεντίνα αναφέρει ότι μόλις βρεθούν οι θύτες θα τιμωρηθούν με απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα, προτρέποντας και τις υπόλοιπες διοικήσεις να κάνουν το ίδιο, αναφέροντας ένα περιστατικό με την Αταλάντα, στο οποίο η διοίκηση δεν τιμώρησε οπαδό της, ο οποίος έκανε ρατσιστική επίθεση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Φιορεντίνα: "Μετά το ματς απολογηθήκαμε και στην ομάδα και στους παίκτες που ήταν θύματα των ρατσιστικών επιθέσεων. Μόλις εντοπιστούν οι θύτες θα τιμωρηθούν με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο και ζητούμε απ' όλους τις ομάδες να επιδείξουν συνέπεια σε αυτό γιατί όλοι πρέπει να το πράξουμε.

Δηλώνουμε την έκπληξή μας που δεν υπήρξε τέτοια αμεσότητα και δράση μετά από ρατσιστική επίθεση σε δικό μας παίκτη σε αναμέτρηση με την Αταλάντα.

Ο πρόεδρος και η Φιορεντίνα πολεμούν τον ρατσισμό και κάθε είδους διάκριση και δεν ανέχονται ότι η άγνοια και η ηλιθιότητα ορισμένων ντροπιάζουν την κοινωνία και την Φλωρεντία, που είναι μια πόλη με θεμέλιο την ποικιλία στις κουλτούρες...".

TAGS SERIE A ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ