ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιορεντίνα: Ναι σε πώληση Κιέζα, όχι στη Γιουβέντους

ACF Fiorentina's Federico Chiesa moves the ball up the pitch during the 2019 International Champions Cup soccer match against S.L. Benfica, Wednesday, July 24, 2019, in Harrison, N.J. (AP Photo/Vera Nieuwenhuis)
ACF Fiorentina's Federico Chiesa moves the ball up the pitch during the 2019 International Champions Cup soccer match against S.L. Benfica, Wednesday, July 24, 2019, in Harrison, N.J. (AP Photo/Vera Nieuwenhuis) ASSOCIATED PRESS

Ο Φεντερίκο Κιέζα δεν ανανεώνει με τη Φιορεντίνα, ο 22χρονος θέλει Γιουβέντους, οι "βιόλα" δέχονται να τον πουλήσουν αλλά ασκούν βέτο στους "μπιανκονέρι".

Δεν ανανεώνει με την Φιορεντίνα ο Φεντερίκο Κιέσα. Το νέο αστέρι του ιταλικού ποδοσφαίρου αρνήθηκε να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, με το υπάρχον να εκπνέει τον Ιούνιο του 2022, με τα σενάρια να φουντώνουν αφού το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον 22χρονο είναι υπαρκτό εδώ και πολύ καιρό.

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή πραγματοποίησαν ραντεβού με τη διοίκηση των "βιόλα", που του πρότεινε μισθό τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο για συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τον Κιέζα να μην αποδέχεται την πρόταση, αφού θέλει να πάει σε μία μεγαλύτερη ομάδα.

Η Φιορεντίνα έκανε δεκτό το αίτημα του Ιταλού εξτρέμ για πώληση, όμως έθεσε έναν όρο που επηρεάζει άμεσα τον 22χρονο. Είναι θετική στο να αφήσει τον Κιέζα να φύγει για οποιαδήποτε ομάδα εάν έρθει μία ικανοποιητική πρόταση στα γραφεία του συλλόγου, βγάζει από το κάδρο όμως την Γιουβέντους.

Ο 22χρονος διεθνής θέλει σαν τρελός να συνεχίσει στους "μπιανκονέρι", ενώ και η "Γηραιά Κυρία" έχει εδώ και καιρό στο στόχαστρό της τον παίκτη.

Πάντως, ενδιαφέρον για τον Κιέζα υπάρχει και από την Ίντερ του Αντόνιο Κόντε που το καλοκαίρι έκανε κίνηση για να τον αποκτήσει χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Photo Credits: AP / Vera Nieuwenhuis

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ