CONFERENCE LEAGUE

Κλαμπ Μπριζ - Φιορεντίνα: Η απόκρουση της σεζόν από τον Τερατσιάνο που έστειλε τους βιόλα στον τελικό του Conference League

Κλαμπ Μπριζ - Φιορεντίνα: Η απόκρουση της σεζόν από τον Τερατσιάνο που έστειλε τους βιόλα στον τελικό του Conference League
PRINT SCREEN

Με το σκορ στο 1-1 και το ματς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πιέτρο Τερατσιάνο προέβη σε μία τρομερή απόκρουση σε σουτ του Χανς Βανάκες, δίνοντας στη Φιορεντίνα την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Conference League.

Η Φιορεντίνα είναι η πρώτη φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Conference League που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου.

Οι "βιόλα" πήραν πολύτιμή ισοπαλία (1-1) στο γήπεδο της Κλαμπ Μπριζ και με συνολικό σκορ 4-3 έφτασαν για δεύτερη σερί σεζόν μέχρι το τέλος του θεσμού, προσδοκώντας αυτή τη φορά να χαμογελάσουν.

Σημείο κλειδί της πρόκρισης της ομάδας του Βιτσέντζο Ιταλιάνο ήταν η απόκρουση της σεζόν του Πιέτρο Τερατσιάνο. Με το σκορ στο 1-1 και το ματς στο 90+4' ο Χανς Βανάκεν πήρε την μπάλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπήκε σε αυτή και σούταρε, με τον Ιταλό πορτιέρε να δείχνει τα εκπληκτικά αντανακλαστικά του παρότι κατευθύνονταν προς την αντίθετη πορεία της μπάλας, να τεντώνει το κορμί του και να αποσοβεί το 2-1 που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ