ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φήμες για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Νίνκοβιτς

Φήμες για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Νίνκοβιτς

Για την απόκτηση του 28χρονου διεθνή Σέρβου μέσου, Μίλος Νίνκοβιτς, ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ.

Ο Σέρβος μέσος της Ντινάμο Κιέβου έχει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν με την ουκρανική ομάδα, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του στη βασική εντεκάδα και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από το Κίεβο κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως έγραψαν οι ιστοσελίδες "Sportski Zurnal" και "Β92", ο Ολυμπιακός μαζί με κάποιες γερμανικές ομάδες φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση για να αποκτήσουν τον 28άχρονο (25/12/1984) διεθνή ποδοσφαιριστή.

"Την 1η Δεκεμβρίου ο ατζέντης μου θα συναντηθεί με τη διοίκηση της Ντινάμο για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Θεωρώ ότι παίκτες όπως εγώ, που έχουμε παραπάνω από οχτώ χρόνια στην ομάδα, καλό θα είναι να συνεχίσουμε αλλού", ήταν τα λόγια του Νίνκοβιτς και ο εκπρόσωπός του, Νικόλα Νταμιάνατς, υπογράμμισε: "Με την προηγούμενη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα πράγματι υπήρξαν κάποιες συνομιλίες και τον ήθελαν, αλλά με την καινούργια δεν έχουμε κάποια σχετική επαφή. Δεν μπορώ να αποκλείσω να το κάνουν στο μέλλον.

Πριν από τρεις εβδομάδες ήμουν στο Κίεβο και θα ξαναπάω τον Δεκέμβριο για να καθοριστεί τι θα γίνει. Το συμβόλαιο του Νίνκοβιτς με την Ντινάμο λήγει τον Ιούλιο του 2013, οπότε είναι η τελευταία ευκαιρία για την ουκρανική ομάδα να τον πουλήσει τον χειμώνα. Έχουμε κάποιες προσφορές στο τραπέζι, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι αυθαίρετο σε σχέση με την Ντινάμο. Πιστεύω πως θα επιλέξουμε ό,τι είναι καλύτερο για τον παίκτη".

Ο Σέρβος μέσος αγωνίζεται στην Ντινάμο Κιέβου από το 2004, όταν και μεταγράφηκε από την Τσουκαρίτσκι Στάνκομ.

Να σημειωθεί πως το όνομα του Νίνκοβιτς είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό και κατά τη διάρκεια της περασμένης καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ