ΞΑΝΘΗ

Φιλική "σφαλιάρα" για Ξάνθη

Φιλική "σφαλιάρα" για Ξάνθη
New Image

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κατερίνη, ο Πιερικός επιβλήθηκε της Ξάνθης με 3-1

Στο 13' οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ντοριβάλ και λίγο πριν συμπληρωθεί το ημίωρο ο Τασίδης ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους.
Στο 47' ο Πιερικός κέρδισε φάουλ, το οποίο εκτέλεσε ο Σερτζίνιο, η μπάλα βρήκε το κεφάλι του Λαμπριάκου και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Λυμπερόπουλου με αποτέλεσμα να γίνει το 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 75' ο Δερμιτζόγλου.

Στο 11' τραυματίστηκε ο Χατζηζήσης του Πιερικού και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Κατερίνης. Σύμφωνα με την αρχική διάγνωση το πρόβλημα του έχει να κάνει με ρήξη έξω χιαστού. Στο νοσοκομείο διακομίστηκε στο ημίχρονο του αγώνα και ο Βάλλας της Ξάνθης για σκίσιμο στα χείλη.

Δοκιμάστηκε, ακόμα, στο παιχνίδι Πορτογάλος από την Ξάνθη, δίχως να γίνουν περισσότερα στοιχεία γνωστά για την ταυτότητά του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πιερικός: Τόλιος, Τσιγιάννης, Τασίδης, Χατζηζήσης, Γιατιτζόγλου, Σερτζίνιο, Φρέντερικς, Θάνος, Μακρής, Μάγγος, Γκαρόζης. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Ματζουράκης, Ζαΐμι, Δερμιτζόγλου, Χαϊκάλης, Χατζόπουλος, Βούκοβιτς, Βέρμπης.

Ξάνθη: Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Κωστούλας, Βάλλας, Τζιωρτζόπουλος, Κιντάνα, Ντοριβάλ, Φλίσκας, Γκρζέλακ, Παππάς, Αγκάλι. Αγωνίστηκαν και οι: Λυμπερόπουλος, Λαμπριάκος, Σουάνης, Ταϊντέρ, Μασιέλ, Σταθάκης.










TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ