ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Φιλική νίκη του ΠΑΣ επί της ομάδας Νέων

Φιλική νίκη του ΠΑΣ επί της ομάδας Νέων
INTIME SPORTS

Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων περιελάμβανε το πρόγραμμα της Κυριακής για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι "μεγάλοι" νίκησαν με 2-0 με γκολ των Κοροβέση και Ίλιτς

Εκπαιδευτικό δίτερμα, στο ΠΕΑΚΙ, με αντίπαλο την ομάδα Κ20, περιελάμβανε το πρόγραμμα της Κυριακής για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεσή του, ενώ ο Γιάννης Τάτσης χρησιμοποίησε και ποδοσφαιριστές της Κ17 (Μπιστιόλης, Ζωφράφος, Πότσης, Γιάκος, Τάχιας).

Το δίτερμα έληξε 2-0 με γκολ των Κοροβέση (14') και Ίλιτς (53'). Δεν αγωνίστηκαν οι Νικλητσιώτης και Ταμπάσης που έκαναν ατομικό πρόγραμμα και οι Λίλα, Βίλα (Εθνική Αλβανίας), Αυγενικού (τραυματίας).

ΠΑΣ Γιάννινα: Μπαμπανιώτης (75' Μπακόλας), Πάντος (45' Ντάσιος), Μπέριος (45' Οικονόμου), Κοροβέσης (45' Τζιμόπουλος), Ρουμπουλάκου, Κειτά (45' Τσουκαλάς), Ντε Βινσέντι (45' Γιάκος), Χαρίσης (45' Ιωάννου), Γεωργίου (45' Παππάς), Κοροβέσης (45' Ίλιτς), Νάκος.

ΠΑΣ Γιάννινα Κ20: Φεγκρούς (75' Κολιοφούκας), Τάχιας, Φίλιος, Μπουσκάι (75' Φράγκος), Ασωνίτης, Πανταζής, Φαρμάκης (70' Γιάκος), Καμποσιώρης (70' Πότσης), Μπουκουβάλας (70' Μώκος), Μπιστιόλης (45' Ζωγράφος), Παπαρούνας.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ