ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φιλική ήττα για την Εθνική Νέων

Φιλική ήττα για την Εθνική Νέων

Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Δράμα.

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η Εθνική κάτω των 18 από την αντίστοιχη της Τουρκίας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Δόξα Δράμας. Σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν ο Κτιστόπουλος στο 53.

Η Ελλάδα έπιασε αρκετά υψηλή απόδοση καθ' όλη τη διάρκεια του ματς. Πάρα, όμως, τις προσπάθειες των νεαρών διεθνών, με σημαντικότερες αυτές των Νιούμαν (24΄ και 72΄), Δεληγιαννίδη (45΄ και 89΄) και Τσολακίδη (47΄), δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς της στοίχισαν τα ατομικά αμυντικά λάθη.

Ελλάδα: Ηλιάδης, Σάλιακας, Κυριακόπουλος (59΄ Τούφας), Γιαλαμίδης (46΄ Παπασπύρος), Οικονόμου, Τζανουλίνος (71΄ Μαργαρίτης), Δεληγιαννίδης, Νιούμαν, Κουλούρης (46΄ Παντελίδης), Κτιστόπουλος (65΄ Φασίδης), Πόζογλου (46΄ Τσολακίδης).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του συλλόγου Θοδωρής Παχατουρίδης υποστήριξε:

«'Ήταν ένα φιλικό ματς στο οποίο τα παιδιά προσπάθησαν αρκετά. Δημιούργησαν πολλές φάσεις, οι οποίες, όμως, δεν καρποφόρησαν. Από δύο ατομικά μας λάθη, δεχθήκαμε δύο γκολ.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, όπως σε κάθε φιλικό, έτσι και σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα μας βοηθήσουν στη δουλεία που έχουμε μπροστά μας».

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ