ΗΡΑΚΛΗΣ

Φιλική ήττα από Βέροια

Φιλική ήττα από Βέροια
New Image

Σε φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη στο γήπεδο της Κοζάνης, ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα με 2-0 από την ομάδα της Βέροιας

Σημειώνεται ότι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και τη συμβολή του Αντώνη Ρέμου, τα πράγματα ηρέμησαν.
Ο Ηρακλής είχε καλές ευκαιρίες, χωρίς να σημειώσει γκολ στο 29` όταν το δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου απέκρουσε ο Τέρολ και στο 53` η προσπάθεια του Εμερσον σταμάτησε από τον τερματοφύλακα της Βέροιας.

Ο Ηρακλής στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε με τους: Μπαντής, Μαυρογενίδης, Ζμπόντσακ, Κατσαμπής, Μαλαγκουένο, Μπίνιο, Πουρσανίδης, Παπαδόπουλος, Τσίνεγκε, Ιωαννίδης, Γιάντσης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Χλωρός, Εμερσον, Κομβολίδης, Παπαζαχαρίας, Σουλίδης, Λεάντρο, Γιαννούλης, Ραγκουέλ, Ροντρίγκο (υπό δοκιμή).

Στο πρώτο ημίχρονο από την Βέροια αγωνίστηκαν οι: Τέρολ, Σαμαράς, Γκουανταλούπε, Πετκάκης, Κόλτζος, Μεντόζα, Παρμαξίδης, Ζουλίνιο, Τσιμπλίδης, Μπικόφσκι, Ράνιτ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κοταρίδης, Κλίνε, Αλεξίου, Στεφανίδης, Ζέεντορφ, Μουζαουί, Μπελάνγκε, Τζιμόπουλος, Ζιλβάν.




TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ