ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Φιλική ισοπαλία

Φιλική ισοπαλία
INTIME SPORTS

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Αγροτικός Αστέρας σε φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Οδυσσέα Κορδελιού

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Δευτέρα το απόγευμα οι παίκτες του Αγροτικούς Αστέρα, μετά το κυριακάτικο ρεπό που είχε δώσει στους "πράσινους" ο Περικλής Αμανατίδης.

Οι ποδοσφαιριστές, που έπαιξαν στο ματς με τον Ιωνικό, έκαναν ασκήσεις για χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι, που δεν έπαιξαν, μαζί με παίκτες της Β' ομάδας έδωσαν φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Οδυσσέα Κορδελιού σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1 με το γκολ για τους "πράσινους" να σημειώνει στο 24' ο Αβραμόπουλος με πλασέ μετά από σέντρα του Τυριτίδη.

Η ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου για τον Αγροτικό: Πουλάκης, Γ. Παπαδόπουλος, Ισμαέλ, Σαμουηλίδης, Μερεσιώτης, Βουτσάς, Τυριτίδης, Κωνσταντινίδης, Νικολαϊδης, Παπακωνσταντίνου, Αβραμόπουλος.

Η ενδεκάδα του β' μέρους: Φοιρός, Γ. Παπαδόπουλος, Ισμαέλ, Σαμουηλίδης, Βουτσάς, Κυριακού, Τσουκαλίδης, Τυριτίδης, Νικολαϊδης, Λάτσκα, Αβραμόπουλος. Την Τρίτη θα γίνει πρωινή προπόνηση με βάρη.

ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ