ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Φιλική 5άρα

Φιλική 5άρα
Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης επικράτησε της Ζούπτχεν με 5-2 σε φιλική αναμέτρηση στο αθλητικό κέντρο Χούλσορστ

Η ολλανδική ομάδα προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Φαν Ντάουν στο 15ο λεπτό. Στο 27' ο Πηγιάκης σημάδεψε το δοκάρι του Χέρενς, στην επαναφορά ο Βακουφτσής έστρωσε στον Καρέλη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για τον Εργοτέλη.
Ο Εργοτέλης στη συνέχεια πίεσε χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Στο 12' το σουτ του Κουτσιανικούλη σταμάτησε στο δοκάρι, στο 14΄ο Χέρενς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Πηγιάκη, στο 33' το πλασέ του Καρέλη μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ και στο 40' ο Κουτσιανικούλης βρέθηκε μόνος απέναντι από την αντίπαλη εστία αλλά πλάσαρε άουτ.

Ο Ροζέριο με κεφαλιά στο 51’, ύστερα από σέντρα του Καρέλη, έκανε το 2-1 για τον Εργοτέλη και δέκα λεπτά αργότερα ο Κοιλιάρας με γυριστό σουτ σημείωσε το 3-1. Στο 63’ ο Ρότμαν με εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 3-2 για την Ζούπτχεν.

Στο 77' ο Ροζέριο έβγαλε τον Ογκουνσότο μόνο του απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλασάροντας εύστοχα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2. Μια φάση καρμπόν στο 81' με τους ίδιους πρωταγωνιστές διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Ζούπτχεν: Χέρενς, Τέλουσεν, Μέιλαντ, Φαν Ντάουν, Λιάουκμαν, Ντόνκι, Φαν Οσχ, Ρόρντιν, Τ. Ντε Χαν, Ταχίτο, Κιφτ, Σέφερ.
Έπαιξαν και οι: Ρότμαν, Βαντερλέι, Κόστερ, Χόφστεϊ

Εργοτέλης: Δασκαλάκης (46' Καβουσάκης), Γιαλούσης, Κεφαλούκος, Σεληνιωτάκης, Ματθαιάκης (46' Γελαδάρης, 69' Κένεντι), Φραγκουλάκης (46' Ορφανός), Πηγιάκης, Κοιλιάρας (69' Ρομάνο), Κουτσιανικούλης (46' Ροζέριο), Καρέλης (69' Ογκουνσότο), Βακουφτσής (46' Μπουντιμίρ)










TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ