ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικά: Νίκη για τη Σλοβενία με Σπόραρ και Τσέριν, ισόπαλα τα ματς της Σλοβακίας και της Φινλανδίας

Ο Σπόραρ πανηγυρίζει γκολ του στο Σλοβενία - Νορβηγία
Ο Σπόραρ πανηγυρίζει γκολ του στο Σλοβενία - Νορβηγία 2022 AP PHOTO/DARKO BANDIC

Η Σλοβενία επικράτησε 2-1 της Ρουμανίας με τον Σπόραρ να σκοράρει και τον Τσέριν να δίνει ασίστ, ενώ αγωνίστηκαν και οι Κούρτιτς - Βέρμπιτς. Ισοπαλία για Σλοβακία και Φινλανδία απέναντι σε Μαυροβούνιο και Βόρεια Μακεδονία αντίστοιχα.

Αρκετές είναι οι ομάδες που έδωσαν φιλικό παιχνίδι, καθώς προετοιμάζονται για τα προκριματικά του Euro τον Μάρτιο. Η Σλοβενία επικράτησε 2-1 της Ρουμανίας, σ' ένα ματς που είχε παναθηναϊκό ενδιαφέρον.

Στο 26ο λεπτό ο Σέσκο άνοιξε το σκορ, με τον Άντραζ Σπόραρ να πετυχαίνει το 2-0 στο 31', έπειτα από ασίστ του Τσέριν. Μάλιστα καλή ήταν και η παρουσία του Βέρμπιτς, ο οποίος είχε τις δικές του στιγμές. Εκτός από τον Παναθηναϊκό, παίκτη είχε και ο ΠΑΟΚ, καθώς βασικός έπαιξε και ο Γιάσμιν Κούρτιτς.

Την ίδια ώρα η Σλοβακία ήρθε ισόπαλη 2-2 με το Μαυροβούνιο. Οι Σλοβάκοι προηγήθηκαν με δύο γκολ διαφορά, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους απαντήσεις και με δύο γκολ του Στέφαν Σάβιτς στο 76' και στο 90+7' πήραν το "Χ".

Ισόπαλο έληξε και το ματς της Φινλανδίας με τη Βόρεια Μακεδονία. Ο Άντμαν άνοιξε το σκορ στο 37', με τον Ένις Μπάρντι να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 75' με εκτέλεση πέναλτι. Νωρίτερα, η Συρία επικράτησε 1-0 της Λευκορωσίας.

Τα αποτελέσματα των φιλικών:

  • Λευκορωσία - Συρία 0-1
  • Ρουμανία - Σλοβενία 1-2
  • Μαυροβούνιο - Σλοβακία 2-2
  • Βόρεια Μακεδονία - Φινλανδία 1-1
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ