ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικά με Σπόρτινγκ, Πόρτο και Νιούκαστλ για Ολυμπιακό

Φιλικά με Σπόρτινγκ, Πόρτο και Νιούκαστλ για Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Τρία πολύ δυνατά φιλικά με σπουδαίες ομάδες αναμένεται να δώσει ο Ολυμπιακός την περίοδο της προετοιμασίας για τη σεζόν 2012-13. Δείτε αναλυτικά.

Φιλικά με σημαντικές ευρωπαϊκές ομάδες θα δώσει το φετινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος τη σεζόν 2012-13.

Πρόκειται για τους αγώνες με Πόρτο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Νιούκαστλ, όπου θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας.

Ας συνοψίσουμε όμως το πρόγραμμα της προετοιμασίας των Πειραιωτών... Οι "ερυθρόλευκοι" θα επιστρέψουν στου Ρέντη από τις διακοπές τους στις 4 Ιουλίου και δύο ημέρες μετά (6/7) θα μεταβούν στην Αυστρία για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 18/7.

Στις 22/7 οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα πάνε στην Πορτογαλία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και εκεί θα δώσουν τα τρία δυνατά φιλικά που σας προαναφέραμε. Η αρχή θα γίνει με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ οι Πειραιώτες θα παίξουν και σε μίνι τουρνούα με Πόρτο και Νιούκαστλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει πιθανότατα, ο Ολυμπιακός να δώσει φιλικό με την Ρόμα στις 2 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να δουν από κοντά την ομάδα οι ομογενείς, όπως συνέβη και στην Αυστραλία.

Πολλά βέβαια θα κριθούν και από το νέο προπονητή που θα έρθει στο Λιμάνι και θα αποφασίσει κάποια πράγματα για την προετοιμασία και τα φιλικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ