ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιγκερόα: "Προχωράμε σεμνά και ταπεινά"

Φιγκερόα: "Προχωράμε σεμνά και ταπεινά"
Φιγκερόα INTIME SPORTS

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα μίλησε για την ετοιμότητα του, τις διαφορές του Παναθηναϊκού σε σχέση με πέρσι και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έρχεται

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη που πήραμε απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, όμως δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς που είναι επίσης απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ", είπε αρχικά ο Αργεντινός στην NOVA.

Για το αν ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι και πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Κάναμε ένα καλό ματς, είχαμε στο πλευρό μας τους εξαιρετικούς οπαδούς μας που μας στηρίζουν πάντα. Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο ματς του Παναθηναϊκού, σίγουρα όμως η νίκη αυτή είναι μια ευκαιρία για να συνεχίσουμε καλύτερα".

Για το ταβάνι της ομάδας: "Πάντα υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν. Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα πολύ καλό ματς αλλά θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και θα προχωρήσουμε σεμνά και ταπεινά".

Για τα τρία ωραία τέρματα του αγώνα: "Και τα τρία τέρματα ήταν πάρα πολύ ωραία, νομίζω πως το δικό μου παίρνει την τρίτη θέση ανάμεσά τους (σ.σ. γέλια). Το τέρμα του Μάρκους (σ.σ. Μπεργκ) είναι τρομερό από κάθε άποψη και το θεωρώ το καλύτερο που σημειώθηκε στο ματς. Το δικό μου τέρμα απλώς κλείδωσε μια νίκη που θα ερχόταν (σ.σ. γέλια). Τα πρώτα δυο γκολ του ματς είχαν τη δική τους ομορφιά, νομίζω είναι καλύτερα από το δικό μου".

Για το γκολ που πέτυχε: "Έπρεπε να εκτελέσω αμέσως, αλλιώς θα χάναμε την ευκαιρία. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να το κάνω, έτσι έκανα τα πάντα για να σκοράρω και να δώσω τη νίκη στην ομάδα μου".

Για τις διαφορές από την περσινή ομάδα: "Έγιναν πολλές αλλαγές τόσο στο ρόστερ όσο και στο τεχνικό τιμ. Τους προπονητές δεν τους γνώριζα, όμως τους συμπαίκτες μου τους θυμάμαι από πέρσι όταν έπαιζαν στην ομάδα των Νέων".

Για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκό: "Ο προπονητής προσπαθεί να δώσει σε όλους να καταλάβουν ότι πρέπει να παίζουμε όλοι αμυντικά όταν δεν έχουμε τη μπάλα και όταν την παίρνουμε, να προσπαθούμε όλοι μαζί για να πετύχει γκολ η ομάδα".

Για την προετοιμασία που έκανε: "Σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο να κάνεις προετοιμασία μόνος σου με το να κάνεις προετοιμασία με μια ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, φρόντιζα να είμαι σε καλή κατάσταση γιατί ήξερα ότι θα έρθω στην Ελλάδα να παίξω".

Για το πότε θα είναι έτοιμος: "Ο άνθρωπος που θα αποφασίσει είναι ο προπονητής. Εγώ προπονούμαι και κάνω τα πάντα για να είμαι πάντα διαθέσιμος, και ο προπονητής μου θα αποφασίσει πότε με χρειάζεται και σε ποια θέση".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον Σαβιόλα: "Η αλήθεια είναι πως περιμένουμε αυτόν τον αγώνα με ανυπομονησία, όμως πριν από αυτό το παιχνίδι υπάρχουν άλλα ματς που είναι σημαντικά και δύσκολα. Σίγουρα θα είναι πολύ όμορφο να γίνει ένα ντέρμπι με εμάς να έχουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας και το περιμένουμε αυτό, αλλά κοιτάζουμε πρώτα το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ