FIFA

FIFA The Best 2023: Αυτούς ψήφισαν Πογέτ και Μπακασέτας

Ο Τάσος Μπακασέτας
Ο Τάσος Μπακασέτας INTIME SPORTS

Οι Γκουστάβο Πογέτ και Τάσος Μπακασέτας συμμετείχαν στην ψηφοφορία της FIFA για τους κορυφαίους της χρονιάς. Δείτε ποιους ψήφισαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός και ο Έλληνας αρχηγός.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι Γκουστάβο Πογέτ και ο Τάσος Μπακασέτας, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας και ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος πήραν μέρος στην ψηφοφορία της FIFA για τα βραβεία "The Best" του 2023.

Οι Πογέτ και Μπακασέτας, μάλιστα, συμφώνησαν απόλυτα στο θέμα της ανάδειξης του κορυφαίου ποδοσφαιριστή καθώς και οι δύο είχαν με την ίδια σειρά τους Λιονέλ Μέσι (σ.σ. αναδείχτηκε ο κορυφαίος), Έρλινγκ Χάλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ.

Ενώ στο θέμα του προπονητή είχαν δύο ίδιες ψήφους με την τρίτη από πλευράς Πογέτ να πηγαίνει σε έναν Έλληνα, τον Άγγελο Ποστέκογλου.

Χαρακτηριστικά ο Μπακασέτας ψήφισε τους Γκουαρδιόλα, Ιντσάγκι και Σπαλέτι ενώ ο Πογέτ τους Γκουαρδιόλα, Σπαλέτι και Ποστέκογλου.

Στην ψηφοφορία για τους τερματοφύλακες, Πογέτ και Μπακασέτας ψήφισαν τους Τιμπό Κουρτουά, Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν και Έντερσον με τον τελευταίο να βγαίνει πρώτος στην ψηφοφορία.

TAGS FIFA ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ