ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

FIFA: Χωρίς φιλάθλους για μια αγωνιστική Ουγγαρία και Αλβανία

Οι οπαδοί της Ουγγαρίας στο Γουέμπλεϊ
Οι οπαδοί της Ουγγαρίας στο Γουέμπλεϊ © 2021 NICK POTTS / PA AP IMAGES

Η FIFA ανακοίνωσε τις ποινές σε πάνω από πενήντα χώρες, μεταξύ άλλων σε Ουγγαρία και Αλβανία για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στις πρόσφατες αναμετρήσεις τους στο διάλειμμα του Οκτωβρίου. Οι Ούγγροι δεν έχουν στο πλευρό τους οπαδούς στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, ενώ οι Αλβανοί θα παίξουν κεκλεισμένων των θυρών με την Ανδόρρα.

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς για την Ουγγαρία, η οποία υπέστη ποινή μιας αγωνιστικής, στην οποία δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν σε εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας, ενώ η ομοσπονδία πλήρωσε πρόστιμο ύψους 79 χιλιάδων ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Οι Μαγυάροι οπαδοί κρατούσαν πανό κατά του γονατίσματος, ενώ η "Metropolian Police" ανέφερε υπήρχε μια μικρή παραβίαση κανονισμών συμπεριφοράς των φιλάθλων, ενώ συνελήφθη ένας οπαδός.

Την ίδια στιγμή, η Αλβανία τιμωρήθηκε με τη σειρά της με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων θυρών, την οποία θα εκτίσει στο προσεχές παιχνίδι με την Ανδόρρα. Ο λόγος φυσικά ήταν τα μπουκάλια που δέχθηκε ο Σβιντέρσκι, όταν σκόραρε στο Air Albania.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ FIFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ