ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγγλία - Ουγγαρία: Μαγυάροι στις εξέδρες κρατούσαν πανό κατά του γονατίσματος των παικτών

Οπαδοί της Ουγγαρίας στο Γουέμπλεϊ για το ματς με την Αγγλία
Οπαδοί της Ουγγαρίας στο Γουέμπλεϊ για το ματς με την Αγγλία @ 2021 ASSOCIATED PRESS / KIRSTY WIGGLESWORTH

Ούγγροι φίλαθλοι κρατούσαν πανό κατά του γονατίσματος και βλέποντας τους παίκτες της Αγγλίας να το πράττουν πριν την σέντρα του αγώνα για το "Black Lives Matter", αποδοκίμασαν έντονα.

Ο αγώνας της Αγγλίας με την Ουγγαρία για τον 9ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στιγματίστηκε από επεισόδια μέσα στο Γουέμπλεϊ μεταξύ φίλων των φιλοξενουμένων και αστυνομικών.

Η αρχική ένταση προκλήθηκε μεταξύ Ούγγρων στο πέταλο, όπου κάθονταν και ανθρωπων ασφαλείας του γηπέδου. Οι αστυνομικοί επενέβησαν και άρχισαν να χτυπούν τους φιλάθλους με τα γκλοπ τους. Τα επεισόδια οφείλονταν σε έναν Ούγγρο που επιτέθηκε με ρατσιστικό τρόπο σε άνθρωπο ασφαλείας, με συνέπεια να επέμβει για να τον συλλάβει.

Βέβαια, δεν ήταν το μόνο αρνητικό περιστατικό στο ματς, καθώς Ούγγροι φίλαθλοι κρατούσαν πανό κατά του γονατίσματος. Μάλιστα, βλέποντας τους παίκτες της Αγγλίας να το κάνουν πριν την σέντρα του αγώνα για το "Black Lives Matter", αποδοκίμασαν έντονα και σήκωσαν επιδεικτικά το πανό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ