ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φεύγει εκτός Ισπανίας ο Σέρχιο Σάντσεθ

Φεύγει εκτός Ισπανίας ο Σέρχιο Σάντσεθ

Μέσω του περιβάλλοντος της συζύγου του Σέρχιο Σάντσεθ, προκύπτει η πληροφορία ότι ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έχει πάρει την απόφαση να αγωνιστεί σε άλλο πρωτάθλημα από την Primera Divizion.

Ο Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος απασχολεί τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός κεντρικός αμυντικός, αλλά, έχει παντρευτεί και μία από τις πιο όμορφες Ισπανίδες!

Η σύζυγος του 29χρονου ποδοσφαιριστή είναι η 30χρονη σούπερ μόντελ, Ελίζαμπεθ Ρέγιες, η οποία το 2006 είχε αναδειχτεί Μις Ισπανία και λίγους μήνες αργότερα, ανακηρύχθηκε Μις Υφήλιος.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ίμπιζα, όπου τελέστηκε ο γάμος τους πριν από ένα χρόνο και όπως ήταν φυσιολογικό, συγκέντρωσαν τα φλας των παπαράτσι.

Παράλληλα, οι σκανδαλοθηρικές ιστοσελίδες φιλοξένησαν ρεπορτάζ για την παρουσία τους στο κοσμοπολίτικο νησί και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στο μέλλον τους.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το περιβάλλον της Ελίζαμπεθ Ρέγιες, είναι στεναχωρημένη γιατί ο Σέρχιο Σάντσεθ αναμένεται να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό και θα βρίσκεται μακριά της... Ωστόσο, η ίδια θα στηρίξει την απόφαση του άντρα της και δεν πρόκειται να προβάλλει αντιρρήσεις.

Όσο για τον επόμενο προορισμό του Ισπανού στόπερ, δεν ξεκαθαρίζεται και αναφέρεται ότι υπάρχουν 6-7 προτάσεις από ομάδες της Ισπανίας και της υπόλοιπης Ευρώπης.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη κρίνεται ως θετική για τους επιτελείς του Τριφυλλιού, αφού, ο Σάντσες είναι ο βασικός στόχος για το κέντρο της άμυνας. Οπότε, ίσως η Αθήνα να αποτελέσει τον τόπο κατοικίας του για τα επόμενα χρόνια...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ