LA LIGA

Φεύγουν Βίγια και Σίλβα;

Βίγια

Την πώληση των Νταβίντ Βίγια και Σίλβα σκέφτονται στην Βαλένθια που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα

Ο νέος οικονομικός διευθυντής της Βαλένθια Χαβιέρ Γκόμεζ ήταν ξεκάθαρος σε δηλώσεις που έκανε και στις οποίες είπε πως για να καθαρίσει οικονομικά ο σύλλογος, θα πρέπει να πωληθούν ορισμένα από τα αστέρια της ομάδας.


Η Βαλένθια βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο, πρέπει να αυξήσουμε τα κέρδη μας και να μειώσουμε τα έξοδα μας. Τώρα το να πουλήσουμε τους Σίλβα και Βίγια; Γιατί όχι, θα σκεφτούμε καλά και αυτή την προοπτική, καθώς το μεγάλο στοίχημα μιας ομάδας είναι να διατηρηθεί οικονομικά“.



Σε περίπτωση που αποχωρίσουν οι δυο παίκτες αναμένεται να μπουν αρκετά χρήματα στον σύλλογο, που θα τον βοηθήσουν να κλείσει αρκετές μαύρες τρύπες του παρελθόντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ