CHAMPIONS LEAGUE

Φετφατζίδης: "'Ασ'την Τζεμπούρ!"

Φετφατζίδης: "'Ασ'την Τζεμπούρ!"
INTIME SPORTS

Διαβάστε πώς περιγράφει την φάση του γκολ ο Γιάννης Φετφατζίδης. Τι λέει για την πορεία του στον Ολυμπιακό και τη συνέχεια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αποστολή του Sport24.gr στην Μασσαλία: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Ο σκόρερ της νίκης του Ολυμπιακού, Γιάννης Φετφατζίδης, αποκάλυψε λίγο μετά τη λήξη του αγώνα:

Για την φάση του γκολ: "Είχε ανέβει η άμυνα της Μαρσέιγ ψηλά, είχε τη μπάλα ο Γέστε και είπα ότι θα την πετάξει στον χώρο, όπως και το έκανε, ήμουν σίγουρος πως θα την πετούσε στο χώρο, ήμουν εγώ μαζί με τον Τζεμπούρ, του φώναξα «άσε την», την άφησε, έκανε το σουτ, ήταν καλό σουτ, επιτέλους και σκόραρα."

Για το αν αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο: "Νομίζω ότι είναι μια δικαίωση. Πρέπει να έχει και συνέχεια, δεν μπορώ να επαναπαυτώ και να βελτιωθώ μέσα από τις προπονήσεις."

Για τον αν μπορεί να βοηθήσει περισσότερο τον Ολυμπιακό στη συνέχεια: "Μέσα από πολλή δουλειά πιστεύω πως γίνεται, είναι εφικτό. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες σε νεαρή ηλικία, μπορούν να ανταποκριθούν στις ομάδες τους και νομίζω ότι αξίζουμε μια ευκαιρία."

Για το ματς με την Άρσεναλ: "Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League. Νομίζω ότι με μια νίκη με την Άρσεναλ θα τα καταφέρουμε."

Για το αν έρθει η Άρσεναλ με τα δεύτερα στον Πειραιά: "Δεν το σχολιάζουμε καν αυτό. Η Άρσεναλ είναι πάντα Άρσεναλ, δεν έχει σημασία δεύτερα ή πρώτα. Όλο το ρόστερ της είναι πολύ δυνατό και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη."

Για το ματς στην Τρίπολη: "Σημαντικό παιχνίδι και αυτό για το πρωτάθλημα. Μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό πρέπει να έρθει μια νίκη"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ