ΛΑΜΙΑ

Φέστα: "Ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, δεν αξίζαμε την ήττα"

Ο Τζανλούκα Φέστα
Ο Τζανλούκα Φέστα INTIME SPORTS

Ο Τζανλούκα Φέστα δήλβσε στη NOVA μετά το ματς ότι η Λαμία έπαιξε καλύτερα από τον ΠΑΟΚ και θεωρεί άδικη την ήττα της ομάδας του.

Ο Τζανλούκα Φέστα σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ήττα της Λαμίας από τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η ομάδα του στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από τον Δικέφαλο και δεν άξιζε την ήττα. Παράλληλα τόνισε ότι είναι ανάγκη για την ομάδα του να πετύχει περισσότερα γκολ για να παίρνει παραπάνω πράγματα στα παιχνίδια

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζανλούκα Φέστα στη NOVA: "Παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν καλύτεροι του ΠΑΟΚ. Αυτά που συνέβησαν στο τέλος δεν είναι ποδόσφαιρο και δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό και όσα έγιναν. Είχαμε πολύ καλή απόδοση, παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα αλλά είχαμε καλύτερη απόδοση. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο αλλά φεύγουμε από τη Θεσσαλονίκη χωρίς βαθμό και δεν μας άξιζε αυτό".

Για το ότι η ομάδα δεν βρίσκει δίχτυα: "Πρέπει να σκοράρουμε γκολ, σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, κρατάμε την εμφάνισή μας και προχωράμε".

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ