ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Φέρνει τον Σανόκο

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE MOTIONTEAM

Στην Αθήνα αναμένεται την Τετάρτη ο Μαμαντού Σανόκο προκειμένου να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Εθνικού Αστέρα και να ενταχθεί στους "ερυθρόλευκους"

Ο Εθνικός Αστέρας μπορεί να αγωνίζεται την Τετάρτη με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 16η αγωνιστική της Football League, ωστόσο και τα μεταγραφικά είναι σε πρώτο πλάνο στην ομάδα της Καισαριανής και τον λόγο αυτό την Τετάρτη αναμένεται στην Αθήνα Μαμαντού Σανόκο.

Ο Γάλλος μέσος πρώην παίκτης της Προοδευτικής και του Ατρομήτου, αγωνίζεται αυτή την περίοδο στην χώρα του, αλλά θα έρθει στην Αθήνα προκειμένου να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τους Καισαριανιώτες, ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό του Εθνικό Αστέρα.

Στο μεταξύ, παρελθόν αποτελούν από την ομάδα του Νίκου Παντέλη, ο Σάκης Γκόγκας ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με τους "ερυθρόλευκους" και ο Χρήστος Ζαρογιάννης, ο οποίος δόθηκε δανεικός για έξι μήνες στο Ναυπακτιακό Αστέρα. Επίσης, παρελθόν θα αποτελέσει και ο Δημήτρης Γκίκας.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία του Εθνικού Αστέρα, ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα την Τρίτη, με τον Νίκο Παντέλη να έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεσή του.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ