ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φερναντέζ: "Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα"

Φερναντέζ: "Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα"

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του έμεινε ο τεχνικός του Ισραήλ Λουίς Φερναντέζ

Απογοητευμένος από την ήττα με 2-1, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός του Ισραήλ, Λουίς Φερνταντέζ.

Ο Γάλλος προπονητής, σε ερώτηση αν μετά την ήττα από την Ελλάδα, δυσκολεύτηκε η προσπάθεια για την μια από τις δύο θέσεις του ομίλου ανέφερε: " Όχι. Βέβαια είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν αξίζαμε αυτή την ήττα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, το τουρνουά δεν τελείωσε ακόμα, έχουμε και άλλους αγώνες".

Σε ερώτηση αν έχει άποψη για τα δύο πέναλτι που διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες του είπε: " Καλύτερα είναι να μην σχολιάσω τις αποφάσεις του διαιτητή. Όσοι είδαν τον αγώνα ας κάνουν τα σχόλια τους.

Αν με ρωτάτε πως έπαιξε η Εθνική μας, έπαιξε καλά, παρότι είχαμε κάποιες ελλείψεις. Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε μια νέα ομάδα. Προετοιμάζουμε το μέλλον, όπως και η Ελλάδα
".

Σε ερώτηση πως κρίνει το αποτέλεσμα είπε: " Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, όμως με βοήθησε να βγάλω συμπεράσματα. Είδα νέους παίκτες, και αν με αφήσετε να δουλέψω θα δουλέψω καλά και θα κάνω καλύτερες κινήσεις".

Για το πότε περιμένει να βελτιωθεί η ομάδα του Ισραήλ επεσήμανε: " Μιλάτε για βελτίωση, αλλά δεν είδατε απόψε βελτίωση γιατί χάσαμε. Εγώ όμως είδα βελτίωση ελάτε την άλλη εβδομάδα να αναλύσουμε το ματς και να δούμε ότι υπήρχε βελτίωση".

Τέλος σε ερώτηση δημοσιογράφου από το Ισραήλ, για το αν παίρνει αισιοδοξία από το γεγονός πως το Ισραήλ αγωνίστηκε καλά χωρίς τους Μπεναγιούν και Μπενχαϊμ είπε: " Αυτό το λες σοβαρά; Είναι πολύ ωραίο κομπλιμέντο. Είχα πολύ καιρό να ακούσω ωραία λόγια. Θα εκμεταλλευτούμε την διακοπή και μέχρι το τέλος θα δείτε πραγματικά μια πολύ καλή ομάδα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ