ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φερνάντες: "Ο Καβάνι μού είπε σε ποια γωνία να στείλω τη μπάλα"

Ο Μπρούνο Φερνάντες πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λίβερπουλ για το FA Cup
Ο Μπρούνο Φερνάντες πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λίβερπουλ για το FA Cup Ⓒ 2021 MARTIN RICKETT//ASSOCIATED PRESS

Ο Έντινσον Καβάνι δεν κέρδισε απλά το φάουλ από το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι Κυπέλλου με την Λίβερπουλ αλλά ήταν και αυτός που συμβούλευσε τον Μπρούνο Φερνάντες σε ποιο σημείο να στείλει τη μπάλα.

Άλαν Σίρερ και Ίαν Ράιτ διαφώνησαν live κατά τη διάρκεια εκπομπής του "BBC" για το αν σφυρίχτηκε ορθώς φάουλ υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη φάση από την οποία προήλθε το 3-2 των κόκκινων διαβόλων που τους έστειλε στον 5ο γύρο του FA Cup (για καθαρό φάουλ του Φαμπίνιο στον Καβάνι μίλησε ο Σίρερ, "είχε αρχίσει να πέφτει" ήταν η κατηγορηματική άποψη του Ράιτ), ωστόσο ο Μπρούνο Φερνάντες δεν έδινε σημασία...

Την ώρα που οι δύο σπουδαίοι παλαίμαχοι στράικερ του αγγλικού ποδοσφαίρου έκαναν διαφορετική εκτίμηση για τη συγκεκριμένη φάση, ο σκόρερ του καθοριστικού γκολ των κόκκινων διαβόλων μίλησε για την εκτέλεση και αποκάλυψε πως ήταν ο "Matador" εκείνος που του είπε να βάλει στόχο την γωνία που φύλαγε ο Άλισον.

"Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και την πρόκριση. Δεν έχει σημασία ποιος σκόραρε. Δουλεύω πολύ σε τέτοια χτυπήματα, αυτό κόντρα στην Λίβερπουλ ήταν καλό.

Ο Καβάνι μού είπε να δοκιμάσω να στείλω τη μπάλα στη γωνία που ήταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας και πήγε καλά", τόνισε χαρακτηριστικά ο Φερνάντες, που μετράει πλέον 11 γκολ σε 19 παιχνίδια του τη φετινή σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις.

Και κατέληξε ο Πορτογάλος αναφορικά με το ματς και την συνολική παρουσία του στην ομάδα: "Νομίζω ότι παίξαμε καλά. Ήταν ένα καλό 90λεπτο και για τις δύο ομάδες.

Τους πιέσαμε περισσότερο σε σύγκριση με το ματς του πρωταθλήματος και αυτό το στοιχείο έκανε τη διαφορά για να πάρουμε τη νίκη. Είναι όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα να παίζω σε έναν μεγάλο σύλλογο στην Premier League".

Photo Credits: Martin Rickett/Pool via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ