CHAMPIONS LEAGUE

Φέργκιουσον: "Για νίκη και στο επόμενο"

Φέργκιουσον: "Για νίκη και στο επόμενο"

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε πως η ομάδα του απέκτησε ένα σημαντικό προβάδισμα με τη νίκη της στο "Στάμφορντ Μπριτζ", δεν πρέπει όμως να επαναπαυθεί σ' αυτό.

Το γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ χάρισε στη Γιουνάιτεντ μια υπερπολύτιμη εκτός έδρας νίκη και την έβαλε σε θέση ισχύος εν όψει της ρεβάνς στο "Ολντ Τράφορντ", κάτι που αν μη τι άλλο ικανοποίησε τον σερ Άλεξ.

" Είναι ένα καλό προβάδισμα. Θεωρώ πως αυτό το εκτός έδρας γκολ ήταν πολύ σημαντικό", επεσήμανε ο Φέργκιουσον.

" Είμαστε μόλις στα μισά και γι΄αυτό πιστεύω πως και στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης στο Ολντ Τράφορντ πρέπει να μπούμε με στόχο να νικήσουμε. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας θα 'ναι η φανταστική στήριξη των οπαδών μας, συνεπώς στηρίζομαι και σ' αυτό", ανέφερε ο τεχνικός της Μάντσεστερ.

Για τον "χρυσό" του σκόρερ είπε: " Έχει μια απίστευτη επιθυμία και πείνα να παίζει. Πάντοτε το είχε αυτό. Απόψε έκανε ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση, από κοινού με τους υπόλοιπους παίκτες. Πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια. Ήταν μια τρομερή εμφάνιση".

Ο Σκωτσέζος προπονητής σχολίασε και τις διαμαρτυρίες από πλευράς των "μπλε" για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Εβρά στον Ραμίρες. " Για να είμαι ειλικρινής φαίνεται ότι ο παίκτης (ο Ραμίρες) προσπαθεί να το εκμαιεύσει. Αν ήταν όντως πέναλτι, τότε αυτή είναι μετά από χρόνια η πρώτη υπέρ μας απόφαση εδώ μέσα, οπότε δεν αισθάνομαι ένοχος. Εγώ αυτό που κρατάω είναι ότι οι παίκτες έκαναν σπουδαία εμφάνιση".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ