ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον:"Είπα όχι στην Ίντερ"

Φέργκιουσον:"Είπα όχι στην Ίντερ"
Φέργκισον

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε ευτυχισμένος στην Μάντσεστερ και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν απέρριψε πρόταση της Ίντερ

Ο 65χρονος κόουτς είναι μακράν ο πιο επιτυχημένος προπονητής μέχρι σήμερα στην ιστορία του ποδοσφαίρου και το καλύτερο από όλα είναι πως ότι έχει καταφέρει είναι με μια ομάδα, την Μάντσεστερ Γιουναίτεντ.
Κατά την διάρκεια της παραμονής του στον Πάγκο των “Κόκκινων Διαβόλων” ο Φέργκιουσον έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, εννέα πρωταθλήματα Αγγλίας, πέντε FA Cups, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα κύππελο Αγγλίας και ένα διηπειρωτικό.

“Θα μου άρεσε πολύ η σκέψη να έφευγα στο εξωτερικό όταν ήμουν νέος, αλλά όταν έρχεσαι σε μια ομάδα σαν την Μάντσεστερ τότε δύσκολα παίρνεις μια τέτοια απόφαση. Στο παρελθόν είχα πάει να μιλήσω στην Μπαρτσελόνα για να αναλάβω την ομάδα αλλά η παραμονή του τότε προπονητή της Τέρι Βέλναπς το ακύρωσε, και η Ίντερ με πλησίασε όταν ήμουν ήδη στην Γιουνάιντεντ αλλά απέρριψα χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση”.

¨Όσο πιο πολλά χρόνια μένεις σε αυτόν τον σύλλογο τόσο πιο δύσκολο γίνεται για εσένα να πάρεις την απόφαση να αποχωρήσεις, πάντως όταν αποφασίσω να σταματήσω δεν θα φύγω εντελός από τον σύλλογο, αλλά θα έχω έναν ρόλο όπως αυτός που έχει ο σερ Μπόμπι Τσάρλτον”.




TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ