ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Φερέρα:"Πρώτος στόχος η παραμονή"

Φερέρα:"Πρώτος στόχος η παραμονή"
Εμίλιο Φερέρα MOTIONTEAM

Η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα αποτελεί τον πρώτο στόχο του Πανθρακικού όπως τόνισε ο Εμίλιο Φερέρα

Ο Βέλγος τεχνικός αναφερόμενος στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Εργοτέλη το Σάββατο, χαρακτήρισε τον αντίπαλο ως "μια πιο έμπειρη ομάδα, με θητεία ήδη τριών χρόνων στη Super League", ενώ όσον αφορά την αποστολή του Πανθρακικού, γνωστοποίησε πως ναι μεν έχει καταλήξει στον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί, όχι όμως και στους παίκτες που θα απαρτίσουν τη 18άδα.

Πάντως, σίγουρα θα απουσιάσουν οι Γήττας, Αγγελόπουλος και Μπισκόντι, λόγω καρτών από πέρυσι οι δύο πρώτοι, και λόγω τραυματισμού (τράβηγμα στον τετρακέφαλο) ο Βέλγος.

Ο Ολίσε, αν και έχει μπει κανονικά στις προπονήσεις δείχνοντας σημάδια ετοιμότητας (είχε υποστεί τράβηγμα στους προσαγωγούς στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό στις 18/8), εντούτοις δεν είναι βέβαιο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Παράλληλα, ο Εμίλιο Φερέρα, απέκλεισε την πιθανότητα απόκτησης ή αποχώρησης παίκτη στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, ενώ αναφορικά με το ενδεχόμενο «μη εξοικείωσης» των ποδοσφαιριστών με το γήπεδο, επειδή δεν έγιναν φιλικά παιχνίδια σε αυτό εξ αιτίας των έργων ανακατασκευής, επισήμανε ότι " δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας".





TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ