ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Φερέρα:"Καινούργιο πρότζεκτ"

Φερέρα:"Καινούργιο πρότζεκτ"
Φέρέρα

Μία καινούργια αρχή θα επιδιώξει να κάνει ο Εμίλιο Φερέρα όπως αναφέρει στην πρώτη του συνέντευξη στην εφημερίδα "Πανιώνιος κόσμος" που κυκλοφορεί το Σάββατο

Ο Βέλγος προπονητής αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας και το τριετές συμβόλαιο με τους "κυανέρυθρους", είπε:" Ο Πανιώνιος πρέπει να μάχεται κάθε χρόνο για να βγει στην Ευρώπη, στο UEFA. Φυσικά και θέλω από την πρώτη χρονιά αποτελέσματα. Και επειδή μιλήσαμε για τριετή συμβόλαια πρέπει να γίνει κατανοητό ότι θα ξεκινήσουμε ένα καινούργιο πρότζεκτ.

Όχι ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν δουλέψανε καλά οι άνθρωποι της ομάδας. Ισα-ίσα δουλέψανε πολύ καλά. Απλά τώρα ο πρόεδρος και η διοίκηση, αποφάσισαν να δώσουν ένα καινούργιο ύφος στην ομάδα, για το μέλλον. Αυτό είναι το σύνθημα. Να κάνουμε μία καινούργια αρχή".

Σχετικά εξάλλου με τους παίκτες που ακούγεται ότι θα φύγουν από την ομάδα, επεσήμανε:" Θέλω να σας πω κάτι σημαντικό. Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει και είναι χαρούμενος σε άλλη ομάδα, εγώ δεν θα πω να μείνει κάποιος παρά την θέλησή του. Είναι ένας κανόνας στο ποδόσφαιρο: Αν φύγεις κάποιος υπάρχει για να πάρει την θέση σου. Καλύτερα δουλεύεις με 23-25 παίκτες".

Ακόμη για την αγωνιστική του φιλοσοφία, ανέφερε:" Όταν έχεις αυτούς τους παίκτες που έχει ο Πανιώνιος (και ανέφερε ενδεικτικά τους Ρεκόμπα, Εστογιανόφ, Μάκο, Κουμορτζί, Σκούφαλη, Άντερσον), θα παίξεις επιθετικά. Δεν πρέπει να λέμε ότι ο προπονητής είναι επιθετικός. Είναι καλό για τις εφημερίδες, αλλά δεν ισχύει. Παίζεις ανάλογα με τους παίκτες που έχεις".

Επίσης για το σύστημα που θα παίζει, δήλωσε:" Ξεκάθαρα θα παίξουμε 4-4-2. Αν οι παίκτες δεν παίζουν το σύστημα και δεν μπορούν να αλλάξουν γιατί όλα αυτά τα χρόνια έπαιζαν 4-5-1, σημαίνει ότι είμαι κακός προπονητής. Αυτή είναι η δουλειά μας, πρέπει να μάθουμε τους παίκτες να δουλεύουν το σύστημα".

Τέλος για τους Ρεκόμπα, Εστογιανόφ,επεσήμανε:" Για παράδειγμα είναι λάθος να δει κάποιος μόνο τι έκανε ο Ρεκόμπα όλη την χρονιά. Πρέπει να αναλύσεις το τι έκανε ο κάθε παίκτης ξεχωριστά και όχι μόνο Ρεκόμπα.Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ, είναι ένας παίκτης που έχει την ποιότητα να παίζει σε διάφορες θέσεις και είχε και πολύ καλή απόδοση σε όλο το πρωτάθλημα".









TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ