EUROPA LEAGUE

Φερέρ: "Μας έλειψαν οι δυνάμεις"

Φερέρ: "Μας έλειψαν οι δυνάμεις"
Φερέρ

Στη συνολική εικόνα του αγώνα και όχι στα 20 τελευταία λεπτά στάθηκε ο Φερέρ στη συνέντευξη Τύπου

Φερέρ



" Μέσα σε ένα παιχνίδι υπάρχουν πράγματα ενδιαφέροντα και μη. Δεν μπορούμε να μείνουμε στα τελευταία 20 λεπτά, μας έλειψαν οι δυνάμεις στο τέλος.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες, διατηρούσαμε τον έλεγχο με σωστά κριτήρια. Στο τέλος πέσαμε λόγω έλλειψης δυνάμεων, όμως είχαμε περισσότερα πράγματα καλά από αρνητικά

".

Σκάζνι

" Είναι λίγο δύσκολο να μιλήσουμε για αυτό το ματς επειδή είχαμε μοναδικό σκοπό να νικήσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο παιχνίδι υπήρχαν στιγμές που η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο αλλά δεν είχε ευκαιρίες. Σταθήκαμε άτυχοι σε μια φάση που έγινε ατομικό λάθος και χάσαμε το ματς. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε και αυτό μας στεναχωρεί.

Η ομάδα έχει ελπίδες εφόσον καταφέρουμε να νικήσουμε τη Φιορεντίνα, όμως το παιχνίδι που ήταν περισσότερο στις δυνατότητές μας ήταν αυτό με την ΑΕΚ. Απέναντι στη Φιορεντίνα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Το παιχνίδι αυτό δεν είχε σχέση με εκείνο απέναντι στη Βιγιαρεάλ, ήταν εντελώς διαφορετικό. Σήμερα θα μπορούσε να έχει διαφορετική κατάληξη αλλά δεν ήταν αυτό που περιμέναμε.

Ίσως το πρέπει της νίκης να μας φόρτωσε με άγχος και να μην απέδωσαν οι παίκτες μας όσο καλά μπορούσαν. Η αλλαγή του Μαντούκα με τον Μπλάνκο μας αιφνιδίασε, η άμυνα δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί αμέσως και έγινε το λάθος που μας κόστισε το γκολ και την ήττα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε καταδικασμένοι, οφείλουμε να προσπαθήσουμε και ίσως η συνέχεια να ας φέρε καλύτερα πράγματα



".



TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ