ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Τα πάντα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα

Φερέιρα: "Τα πάντα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα
Παναθηναϊκός προπόνηση INTIME SPORTS

Να σηκώσουν κεφάλι και να δώσουν τα πάντα για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα ζήτησε ο Φερέιρα από τους παίκτες του. Διαβάστε τις τους είπε.

Να τονώσει την αυτοπεποίθηση και το ηθικό των ποδοσφαιριστών του προσπάθησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, δύο 24ωρα πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τους ζήτησε να ξεχάσουν τον αποκλεισμό από τον Πανιώνιο και τον χαμένο τίτλο του Κυπέλλου και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα για το πρωτάθλημα. Εκτός μάχης με ΠΑΣ ο Ρούντολφ που θα μείνει εκτός δράσης για 10 μέρες.

"Σας βλέπω στεναχωρημένους. Αυτό είναι καλό σημάδι. Βλέπω ότι σας πείραξε όπως πείραξε και μένα το γεγονός ότι χάσαμε έναν τίτλο που θέλαμε πολύ. Όμως δεν θέλω να μας πάρει από κάτω" ήταν τα πρώτα λόγια του 65χρονου τεχνικού.

Θέλοντας να τους ανεβάσει το ηθικό ενόψει του αγώνα στα Γιάννινα στην αρχή μιας σειράς δύσκολων και συνεχόμενων αγώνων που θα κρίνουν πολλά στην μάχη του τίτλου, τους είπε:

"Σηκώστε το κεφάλι, έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα που μας περιμένει. Θέλω να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτόν τον τίτλο. Όλα. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ