ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copa Libertadores: Στον τελικό η Παλμέιρας του Φερέιρα, παραλίγο επική ανατροπή η Ρίβερ Πλέιτ

Ο Αμπέλ Φερέιρα ως προπονητής της Παλμέιρας
Ο Αμπέλ Φερέιρα PALMEIRAS TWITTER

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα, παρά την ήττα με 2-0 από τη Ρίβερ Πλέιτ, προκρίθηκε στον τελικό του Copa Libertadores, χάρη στο 3-0 του πρώτου ημιτελικού στο Μπουένος Άιρες. Το VAR ήταν "σύμμαχος" των Βραζιλιάνων.

Μια επική ανατροπή παραλίγο να πετύχει η Ρίβερ Πλέιτ με την Παλμέιρας, αλλά τελικά η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Copa Libertadores. Η ομάδα του Γκαγιάρδο επικράτησε με 2-0 στο Allianz Parque, όμως δεν κατάφερε να περάσει, διότι είχε χάσει με 3-0 τον πρώτο αγώνα στο Μπουένος Άιρες.

Μάλιστα, η Παλμέιρας είχε... σύμμαχο και το VAR, το οποίο ακύρωσε ένα γκολ και δύο πέναλτι στη Ρίβερ Πλέιτ, που έκανε μια τρομερή προσπάθεια, όταν όλοι την είχαν τελειωμένη, αλλά η προσπάθεια έμεινε ημιτελής. Οι Βραζιλιάνοι όμως βρέθηκαν κοντά σε ένα απίστευτο κάζο, όμως εντέλει θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Σάντος - Μπόκα Τζούνιορς (0-0 ο πρώτος αγώνας).

Η Ρίβερ προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με γκολ των Ρόχας στο 29' και Μπορέ στο 44' και στο δεύτερο ημίχρονο πάλεψε για τρίτο γκολ. Το πέτυχε εις διπλούν μεν, αλλά το VAR είχε αντίθετη άποψη. Στο 52' ακυρώθηκε ως οφσάιντ το 0-3 από τον Μοντιέλ.

Στο 74', οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες εξαιτίας αποβολής τους Ρόχας, η τεχνολογία πήρε πίσω το πέναλτι στο 76' που δόθηκε στον Μοντιέλ και στο 84' είχαν δοκάρι. Στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων, όπου και πάλι είχαμε πρωταγωνιστή το VAR. Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, αλλά είχε προηγηθεί οφσάιντ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ