ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Οι φίλαθλοι πρέπει να πιστέψουν σε μας"

Φερέιρα: "Οι φίλαθλοι πρέπει να πιστέψουν σε μας"
Φερέιρα INTIME SPORTS

Την πίστη των δυνατοτήτων των παικτών του εξέφρασε ο Φερέιρα που μίλησε για καλή αυτοπεποίθηση. Τι ζήτησε ο Πορτογάλος τεχνικός για τον κόσμο και τον τίτλο.

Με κολακευτικά λόγια για την αξία των ποδοσφαιριστών του μίλησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το ματς στην κάμερα της Nova.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την αυτοπεποίθηση που έχουν και παράλληλα ζήτησε να στηριχθεί η ομάδα αυτή από τον κόσμο μέχρι το φινάλε για να έρθει η κατάκτηση του τίτλου.

" Δεν μπορείς να βρεις την ταυότητα σου με μερικά παιχνίδια και μετά από δυο τρεις νίκες. Είχαμε μεγάλα χρονικά διαστήματα που παίξαμε ποδόσφαιρο ανάλογο της ποιότητας μας. Υπήρχαν όμως και κάποια χρονικά σημεία που δεν παίξαξε όπως θα ήθελα γιατί ακόμα δεν ήμαστε στο επίπεδο που θέλω.

Το έχω ήδη πει και θα το επαναλάβω. Αυτό που θέλω είναι καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας και πολύ δουλειά. Πιστεύω σε αυτούς τους παίκτες και αυτοί το ξέρουν και τώρα ήρθε ο καιρός αυτοί να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στους εαυτούς τους.

Σήμερα πάντως είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, μεγάλη προσωπικότητα και ήταν σαφής η υπεροχή μας απέναντι στον αντίπαλο μας. Όμως λίγο διστάσαμε και διστάσαμε γιατί δεν είναι όλα 100% έτοιμα. Όμως χρειάζεται πάντοτε αυτοπεποίθηση ακόμα και στις περιόδους που ομάδε δεν στέκεται καλά και δεν αποδίδει τόσο καλό ποδόσφαιρο όπως κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι φίλαθλοι επίσης πρέπει να πιστέψουν σε εμάς. Στη δουλειά που κάνουμε. Ήρθε ο καιρός όλοι να έχουν καλή θέληση και όλες οι διαφορές να μείνουν στην λάκρη. Παρά τα προβλήματα που είχαμε έχουμε καταφέρει να βρεθούμε στη θέση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό όλοι οι φίλαθλοι όλος ο Παναθηναϊκός να είναι δίπλα μας μέχρι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ