ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα και με τη βούλα!

Φερέιρα και με τη βούλα!
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ΠΑΕ. "Είναι δοκιμασμένη λύση", εξήγησε ο Νικόλας Πατέρας. "Εχω έρθει με μεγάλη όρεξη" τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Η συνάντηση ανάμεσα στον Νικόλα Πατέρα, τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους Αντωνίου, Φρέιτας δεν κράτησε πολλή ώρα.

Για το photostory με διάφορες στιγμές από την καριέρα του Φερέιρα πατήστε ΕΔΩ

Άλλωστε η προεργασία είχε γίνει στα ραντεβού που είχαν πραγματοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στα δύο στελέχη της ΠΑΕ και τον προπονητή τόσο στην Πορτογαλία όσο και σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο το πρωί του Σαββάτου.

Το μόνο που έμενε ήταν η... ευλογία του προέδρου της ΠΑΕ και αποκλειστικά υπεύθυνου για την πρόσληψη προπονητή.


"Ο κ. Φερέιρα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Πρόκειται για δοκιμασμένη λύση, αλλά περισσότερα θα πούμε στο γήπεδο", είπε ο Νικόλας Πατέρας, καθώς αποχωρούσε βιαστικά από τα γραφεία του μετά το τέλος της συνάντησης με τον Πορτογάλο τεχνικό και τους Φρέιτας, Αντωνίου, και λίγα λεπτά αργότερα η ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φερέιρα:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλντο Φερέϊρα ο οποίος αναλαμβάνει απο αύριο τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια 1,5 έτους".


Φερέιρα: "Εχω έρθει με μεγάλη όρεξη"


Αμέσως μετά την αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα, κατέβηκε από το γραφείο του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που τόνισε για το νέο βήμα στην καριέρα του:

" Είναι η πρώτη φορά που μιλάμε μαζί, είμαι πολύ χαρούμενος για το συμβόλαιο που υπέγραψα με το σύλλογο. Αποφάσισα να έρθω στον Παναθηναϊκό, είμαι ενθουσιασμένος για αυτό και το απόγευμα θα δω το παιχνίδι.

Έχω έρθει με μεγάλη όρεξη για δουλειά, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου προκειμένου να βοηθήσω, γιατί αυτή η δουλειά είναι σημαντική για μένα. Ο σύλλογος μου έδειξε εμπιστοσύνη και θέλω να την ανταποδώσω και να πετύχω με την ομάδα".


Εν συνεχεία μαζί με τους συνεργάτες του αλλά και τους Αντωνίου, Φρέιτας αποχώρησε και πήγε με τα πόδια στο Hilton, που διαμένει.


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παρακολουθήσει από τα επίσημα του ΟΑΚΑ και δίπλα στον Νικόλα Πατέρα τον αγώνα με τον Ηρακλή (19.30) και από την Κυριακή, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πιάνει δουλειά.


Κάτι που σημαίνει πως θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον "πράσινο" πάγκο στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα της προσεχούς Τετάρτης.

Δηλώσεις του Νικόλα Πατέρα:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ