ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Εχουμε ποιότητα και ιστορία"

Φερέιρα: "Εχουμε ποιότητα και ιστορία"
INTIME SPORTS

Η ποιότητα του Παναθηναϊκού και η ιστορία του είναι τα σημαντικά χαρακτηριστικά που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους "πράσινους" να περάσουν την πιο έτοιμη Οντένσε όπως δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από το Κίτσμπουελ. (video)

Ενα σύντομο σχόλιο για την κλήρωση του γ' προκριματικού γύρου έκανε στην ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου με την Σίβασπορ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως οι Δανοί θα είναι πιο έτοιμοι ωστόσο διευκρίνησε πως δεν θα ήθελε να έχει απώλειες τραυματισμών (με αφορμή τον τραυματισμό του Χριστοδουλόπουλου).

" Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καθαρή εικόνα για την Οντένσε. Σίγουρα το γεγονός ότι είναι μια ομάδα από την Δανία δείχνει ότι θα είναι σκληρή.

Σε σχέση με εμάς έχει ένα πλεονέκτημα. Η Οντένσε θα έχει παίξει μέχρι το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι δύο αγώνες για το πρωτάθλημα.

Πιστεύω όμως, ότι η ποιότητα και η ιστορία μας θα μας βοηθήσουν να προκριθούμε. Θέλουμε πολύ να περάσουμε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και έχω την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε.

Από εκεί και πέρα έχουμε κάποια προβλήματα και αν χάσουμε σήμερα και τον Λάζαρο τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για εμάς" το σχόλιο του προπονητή του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ