ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Φεράρα: "Κάναμε τέλειο πρώτο ημίχρονο"

Φεράρα: "Κάναμε τέλειο πρώτο ημίχρονο"
Γιουβέντους-Κιέβο-πανηγυρικό

Απόλυτα ευχαριστημένος από το πρώτο 45λεπτο του αγώνα με την Κιέβο και τη νίκη στην πρεμιέρα, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Γιουβέντους, Τσίρο Φεράρα

"Ήταν ένα τέλειο πρώτο ημίχρονο, όμως μετά την ανάπαυλα επήλθε κάποια κούραση και οι αποστάσεις μεταξύ των γραμμών της ομάδας άρχισαν να φαίνονται. Η Κιέβο είναι εξαιρετική ομάδα και μας πίεσε στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας μερικά προβλήματα για εμάς.

Δεν καταφέραμε να τους χτυπήσουμε στην κόντρα και έτσι έγινε απειλητική",

ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο άλλοτε άσος της "βέκια σινιόρα" και πρώην συνεργάτης του Μαρτσέλο Λίπι στην Εθνική Ιταλίας, για να συμπληρώσει:

"Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα, καθώς ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη μπροστά στους οπαδούς μας. Είμαι επίσης χαρούμενος για εκείνους τους παίκτες που είχαν μερικά προβλήματα πέρυσι και τα πήγαν καλά σήμερα (σ.σ Τιάγκο Μέντες, Κριστιάνο Πόουλσεν και Βιτσέντζο Ιακουίντα)".


Όσο για το επίσημο ντεμπούτο του Ντιέγκο με τη φανέλα των "μπιανκονέρι", με τον Βραζιλιάνο μέσο να είναι μάλιστα ο μοναδικός "εγκέφαλος" στο χώρο της μεσαίας γραμμής των Τορινέζων ελέω της αναγκαστικής απουσίας (προβλήματα στην πλάτη) του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο Φεράρα δήλωσε:

"Έδειξε πραγματικό χαρακτήρα. Ο Ντιέγκο είναι παίκτης μεγάλης ποιότητας και το παιχνίδι της ομάδας περνάει από εκείνον".






TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ