AUSTRALIAN OPEN

Φέντερερ για Ναδάλ: "Αστειευόμασταν ότι είμαστε σε πατερίτσες, μην υποτιμάς έναν πρωταθλητή"

Ο Ναδάλ και ο Φέντερερ στο Γουίμπλεντον το 2008
Ο Ναδάλ και ο Φέντερερ στο Γουίμπλεντον το 2008 AP PHOTO/ANJA NIEDRINGHAUS, FILE

Ο Φέντερερ με ανάρτησή του στο Instagram αποθέωσε τον Ράφα Ναδάλ, μετά την νίκη του επί του Μεντβέντεφ και την κατάκτηση του 21ου Grand Slam.

Ο Ράφα Ναδάλ επικράτησε 3-2 του Μεντβέντεφ στον τελικό του Australian Ope και κατέκτησε το 21ο του Grand Slam. Ο Ρότζερ Φέντερερ με ανάρτησή του στο Instagram αποθέωσε τον Ρώσο τενίστα, τονίζοντας πως ποτέ δεν μπορείς να υποτιμάς έναν πρωταθλητή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Φέντερερ:

"Τι παιχνίδι. Στον φίλο μου και εξαιρετικό αντίπαλο, Ράφαελ Ναδάλ. Συγχαρητήρια στον άνθρωπο που έφτασε τις 21 νίκες σε Grand Slam. Πριν από λίγους μήνες αστειευόμασταν ότι είμαστε και δύο με πατερίτσες. Τρομερό. Ποτέ μην υποτιμάς έναν εξαιρετικό πρωταθλητή. Το καταπλητικό σου ήθος, η αφοσίωσή του και το μαχητικό σου πνεύμα είναι έμπνευση σε μένα και σε άμετρητους όλους στον κόσμο.

Είμαι περήφανος που μοιραζόμαστε αυτή την εποχή μαζί και με τιμάει ότι παίζω έναν ρόλο, ώστε να σε πετιέσω να πετύχεις περισσότερα. Όπως κάνεις με μένα τα τελευταία 18 χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι έχεις περισσότερα επιτεύγματα μπροστά σου. Τώρα, απόλαυσε αυτό".

Η ανάρτηση του Ναδάλ
Η ανάρτηση του Ναδάλ ROGERFEDERER
TAGS AUSTRALIAN OPEN ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ