ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Θα αποχωρήσει από το Σούπερ Καπ μετά από τη σέντρα

Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε στο ματς κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το Conference League | 14 Μαρτίου 2024
Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε στο ματς κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το Conference League | 14 Μαρτίου 2024 @2024 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Για την Κυριακή (7/4) το βράδυ είναι προγραμματισμένο το Σούπερ Καπ στην Τουρκία ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατάσαραϊ και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού που θα παραταχθεί με την Κ19 θα αποχωρήσει από το ματς μετά την έναρξη του.

Την Κυριακή (7/4, 21:30) το βράδυ η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει τη Γαλατάσαραϊ στην Σανλιούρφα για το τουρκικό Σούπερ Καπ αλλά όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί.

Η Φενέρ, η οποία σε έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφάσισε πως θα κατέβει στο παιχνίδι με την Κ19 όπως όλα δείχνουν και αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από την Τουρκία θα βγει για τη σέντρα αλλά θα αποχωρήσει μετά την έναρξη του αγώνα όποιες και αν είναι οι συνέπειες.

Η Φενέρμπαχτσε δεν ήθελε να γίνει το παιχνίδι την Κυριακή (7/4), δεδομένου πως την Πέμπτη (11/4) φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης για τα προημιτελικά του Conference League, ενώ ζήτησε και ορισμό ξένο διαιτητή, αίτημα που δεν ικανοποίησε η Ομοσπονδία, ορίζοντας τον Βολκάν Μπαγιαρσλάν.

Το συγκεκριμένο σενάριο ήταν ένα από τα τέσσερα που εξέταζαν στη Φενέρ και εν τέλει αποφάσισαν να ακολουθήσουν με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα στη γειτονική χώρα.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ