ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Τελειώνει άμεσα ο Μπονούτσι

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι
Ο Λεονάρντο Μπονούτσι CREDIT: YAGIZ GURTUG/MIDDLE EAST IMAGES VIA AFP

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι σκέφτεται την άμεση αποχώρηση του από τη Φενέρμπαχτσε με προορισμό το MLS και είναι πιθανό το ενδεχόμενο να μην βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού στα ματς του Conference League.,

Πολύ πιθανή είναι μια άμεση αποχώρηση του Λεονάρντο Μπονούτσι από τη Φενέρμπαχτσε, τόσο άμεση που ο Ιταλός στόπερ, δεν θα βρεθεί στο διάβα του Ολυμπιακού στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Europa Conference League στις αρχές Απριλίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ιταλία, κυρίως, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός που πήγε στην Τουρκία τον Ιανουάριο έχει στο μυαλό του να πάει στο MLS τις προσεχή μέρες (σ.σ. είναι ακόμα ανοιχτή η μεταγραφική περίοδος) για να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να μπορέσει να πάει στο Euro το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Μπονούτσι έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε οκτώ αγώνες με τη Φενέρ, πέντε για το πρωτάθλημα και τρία για το Κύπελλο, με τελευταία του συμμετοχή στο παιχνίδι με τη Χατάισπορ στις 2/3 αλλά μόνο σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος είχε βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ