ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Ο Λεονάρντο Μπονούτσι κλείνει στην τουρκική ομάδα

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ουνιόν απέναντι στην Ντόρτμουντ | 7 Οκτωβρίου 2023
Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ουνιόν απέναντι στην Ντόρτμουντ | 7 Οκτωβρίου 2023 @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Όλα δείχνουν πως ο Λεονάρντο Μπονούτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε. Σύμφωνα με τον Γιαγκίζ Σαμπουντσουόγλου έχει υπογράψει ήδη το συμβόλαιό του.

Κοντά σε μία σημαντική μεταγραφή βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα ολοκληρώνει την απόκτησή του Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος ανήκει στην Ουνιόν Βερολίνου.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντσουόγλου, ο 36χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός έχει υπογράψει ήδη το συμβόλαιό του με τη Φενέρ.

Από την πλευρά του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως η τουρκική ομάδα θέλει ο Μπονούτσι να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη την Τετάρτη (10/1), προκειμένου να παρουσιαστεί. Παράλληλα, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Ουνιόν.

Ο Μπονούτσι δεν ήταν ευχαριστημένος στην γερμανική ομάδα, στην οποία πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος τον Σεπτέμβριο. Με την Ουνιόν φέτος είχε δέκα συμμετοχές με ένα γκολ.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ