ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Ο Εζίλ θα γίνει επαγγελματίας gamer όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο

Ο Μεσούτ Εζίλ με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε σε ματς κόντρα στην Αντβέρπ στο Europa League
Ο Μεσούτ Εζίλ με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε σε ματς κόντρα στην Αντβέρπ στο Europa League @2021 AP IMAGES

Ο Μεσούτ Εζίλ βρίσκεται στη δύση της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής, αλλά στην ανατολή εκείνης ως αθλητής eSports, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του.

Η ενασχόληση του Μεσούτ Εζίλ με τα videogames είναι γνωστή και ορισμένες φορές τον είχε βάλει σε μπελάδες, όταν ένας φυσιοθεραπευτής υποστήριξε ότι τα προβλήματα στην πλάτη που αντιμετώπιζε κατά τη θητεία του στην Άρσεναλ ήταν απόρροια των ωρών που περνούσε παίζοντας παιχνίδια.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δημιούργησε ομάδα eSports το 2018, την M10 eSports, και ο ατζέντης του, Ερκούτ Σογκούτ, θεωρεί ότι αυτό θα είναι το επόμενο βήμα του, όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο.

"Θα ασχοληθεί περισσότερο με τα eSports, θα παίζει κι ο ίδιος και ίσως γίνει αθλητής eSports. Είναι αρκετά καλός στο Fortnite για να είμαι ειλικρινής και νομίζω ότι μια μέρα δεν θα με εκπλήξει αν διαγωνίζεται σε διοργανώσεις", δήλωσε σε συνέντευξή του στην Daily Telegraph.

Ο 33χρονος άλλοτε διεθνής είχε έρθει σε ρήξη με τον υπηρεσιακό τεχνικό της Φενέρμπαχτσε, Ισμαΐλ Καρτάλ, όμως η πρόσληψη του Ζόρζε Ζεζούς απομακρύνει το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον τουρκικό σύλλογο. Κάτι που θα σήμαινε και το τέλος της καριέρας του, σύμφωνα με τον Σογκούτ.

"Νομίζω ότι δεν θα παίξει σε άλλο σύλλογο πλέον. Δεν το βλέπω πιθανό. Είναι ή Φενέρμπαχτσε ή τέλος", δήλωσε.

Ο Εζίλ υπέγραψε στη Φενέρμπαχτσε το περσινό Ιανουάριο και το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2024.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ