ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Νοκ-άουτ για ένα μήνα ο Πέλκας

Ο Πέλκας απογοητευμένος στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός για το Europa League.
Ο Πέλκας απογοητευμένος στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός ΙΝΤΙΜΕ

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης Πέλκας, που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Γκιεζτεπέ, υπέστη ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης και σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα θα μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδες, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Φενέρμπαχτσε πήρε τη νίκη κόντρα στην Γκιεζτεπέ (2-0), μειώνοντας τη διαφορά στο -11 από την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη, με τον Δημήτρη Πέλκα ωστόσο, να είναι ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός χτύπησε σε ανύποπτη φάση στο 26', έπεσε στο έδαφος, με τους τραυματιοφορείς να σπεύδουν στον αγωνιστικό χώρο για να τον μεταφέρουν εκτός τεσσάρων γραμμών.

Αν και σηκώθηκε και προσπάθησε να πατήσει, δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να γίνεται αναγκαστική αλλαγή. Κατά την αποχώρησή του μάλιστα, από το γήπεδο έβαλε τη φανέλα στο πρόσωπό του, ώστε να μη φανούν τα δάκρυά του.

Σύσσωμο το κοινό στο "Σουκρού Σαράτσογλου" άρχισε να τον χειροκροτεί και να φωνάζει το επίθετό του, ενώ και οι συμπαίκτες αλλά και ο πάγκος της Φενέρμπαχτσε χειροκρότησε τον 28χρονο Έλληνα κατά την έξοδό του.

Στην ενημέρωσή του ο τούρκικος σύλλογος ανέφερε πως ο Πέλκας υπέστη ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης στο δεξί πόδι και όπως όλα δείχνουν θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, με τα Μέσα στην Τουρκία να αναφέρουν πως θα μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδες.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ