ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League

Ο Μέργκιν Μπερίσα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ζάλτσμπουργκ | 3 Νοεμβρίου 2020
Ο Μέργκιν Μπερίσα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ζάλτσμπουργκ | 3 Νοεμβρίου 2020 @2020 ANDREAS SCHAAD/AP IMAGES

Λίγο πριν την εκπνοή της θερινής μεταγραφικής περιόδου στην Τουρκία η Φενέρμπαχτσε προχώρησε σε διπλό χτύπημα, με την εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League να αποκτάει τους Μέργκιμ Μπερίσα και Μαξ Μέγερ.

Σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση από την Γερμανία προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (2/9) η Φενέρμπαχτσε, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού (μαζί με τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Αντβέρπ) στους ομίλους του Europa League να προλαβαίνει στο παραπέντε (στις 12 τα μεσάνυχτα κλείνει το παράθυρο) και να ενισχύεται με δύο ποδοσφαιριστές.

Ο ένας είναι ο Μέργκιμ Μπερίσα, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να έρχεται σε συμφωνία με την Ζάλτσμπουργκ και να κάνει δικό της τον 23χρονο Γερμανό επιθετικό (13 συμμετοχές με την Κ21 της χώρας), υπογράφοντας μαζί του τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το έτερο απόκτημα για την ομάδα του Βίτορ Περέιρα είναι ο Μαξ Μέγερ, με τον 25χρονο μέσο να έχει μείνει ελεύθερος από την Κολωνία εδώ και λίγο καιρό και την "Φενέρ" να τον κλείνει για τα επόμενα δύο χρόνια, με τα ρεπορτάζ από την Τουρκία να αναφέρουν πως προχώρησε άμεσα στο deal για να προλάβει να τον δηλώσει έγκαιρα στη λίστα της UEFA για τα ευρωπαϊκά ματς.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ