ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Απολύθηκε ο Μπουλούτ

Ο Ερόλ Μπουλούτ
Ο Ερόλ Μπουλούτ © 2021 STR/ASSOCIATED PRESS

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ερόλ Μπουλούτ, ο οποίος "πλήρωσε" τις μέτριες εμφανίσεις και τα σκαμπανεβάσματα στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ο Εμρέ Μπελόζογλου υπηρεσιακός τεχνικός.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε αποτελεί ο Ερόλ Μπουλούτ. Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 46χρονο τεχνικό, ο οποίος "πλήρωσε" τις μέτριες εμφανίσεις και τα σκαμπανεβάσματα στη Super Lig.

Σε 34 αγώνες, ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου, είχε 21 νίκες, πέντε ισοπαλίες και οχτώ ήττες, έχοντας αποκλειστεί στα προημιτελικά του τουρκικού Κυπέλλου από την Μπασάκσεχιρ. Μετά από 30 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, η Φενέρ είναι στην 3η θέση με 59 βαθμούς και στο -5 από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας.

Υπηρεσιακός τεχνικός, έως το τέλος της σεζόν, θα είναι ο Εμρέ Μπελόζογλου, ο οποίος είχε αναλάβει χρέη αθλητικού διευθυντή από τον περασμένο Αύγουστο.

Πλέον, οι διοικούντες τη Φενέρ, στην οποία αγωνίζεται ο Δημήτρης Πέλκας, αναζητούν τον διάδοχο του Μπουλούτ, με το όνομα του Γιόακιμ Λεβ να έχει έρθει στο προσκήνιο, αλλά με ορίζοντα το καλοκαίρι, όταν και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Γερμανίας στο Euro 2020.

Η ανακοίνωση:

Photo Credits: © 2021 STR/Associated Press

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ