ΤΟΥΡΚΙΑ

Φενέρμπαχτσε - Άδανα Ντεμίρσπορ 1-2: Γκέλα για την ομάδα του Πέλκα

Ο Πέλκας στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Πέλκας στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Η Φενέρμπαχτσε γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Άδανα Ντεμίρσπορ, με τον Δημήτρη Πέλκα να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Η Φενέρμπαχτσε δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκη στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, με την ομάδα του Δημήτρη Πέλκα να γνωρίζει την ήττα με 2-1 εντός έδρας από την Άδανα Ντεμίρσπορ, που τη φέρνει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που βρήκαν πρώτοι δίχτυα, με τον Βαλένσια να κάνει το 1-0 στο 29 έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ωστόσο, το προβάδισμα της Φενέρ δεν κράτησε για πολύ, αφού πέντε λεπτά αργότερα η Ντεμίρσπορ ισοφάρισε στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην νίκη με ανατροπή, όταν με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Μπελχαντά έγραψε το 2-1 και έδωσε το τρίποντο στην Ντεμίρσπορ, ανεβάζοντάς τη στην 4η θέση.

Φενέρμπαχτσε: Εζέρ, Οσαγί-Σάμουελ, Μιν Κιμ, Σάλαϊ, Νόβακ (84' Ρόσι), Γιαντάς (73' Καντίογλου), Σόσα, Ζάιτς (84' Μέγερ), Καχβετσί (60' Ντουρσούν), Βαλένσια, Πέλκας (60' Οζίλ)

Άδανα Ντεμίρσπορ: Μούριτς, Σβένσον, Ακαϊντίν, Σανούκ, Κανάκ (86' Καμντάλ), Σταμπουλί (79' Κουρτ), Ίνλερ, Ακγκούν, Μπελχαντά (66' Νταβίντ), Βάργκας (66' Μπιάρνασον), Ασομπαλόνγκα

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ