ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φέλιξ: "Δούλεψα για να έρθω στην Μπαρτσελόνα, ήταν όνειρο που είχα από παιδί"

Ο Ζοάο Φέλιξ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Ζοάο Φέλιξ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα PRINT SCREEN

Ο Ζοάο Φέλιξ παρουσιάστηκε το Σάββατο (2/9) από την Μπαρτσελόνα και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πόσο χαρούμενος είναι που θα φορέσει τη φανέλα των "μπλαουγκράνα", υπογραμμίζοντας πως ήταν όνειρό του.

Στο φινάλε των μεταγραφών η Μπαρτσελόνα χτύπησε δις, ανακοινώνοντας την απόκτηση των Ζοάο Φέλιξ και Κανσέλο. Οι μπλαουγκράνα συμφώνησαν με την Ατλέτικο Μαδρίτης κι ο ταλαντούχος Πορτογάλος επιθετικός θα περάσει το υπόλοιπο της σεζόν ως δανεικός στους Καταλανούς χωρίς να έχει μπει ρήτρα αγοράς.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Φέλιξ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του, μίλησε για τους στόχους του με την ομάδα, ενώ τόνισε πως το να παίξει για την Μπαρτσελόνα ήταν για εκείνον όνειρο.

"Όλοι ξέρουν πόσο χαρούμενος είμαι. Έχω δουλέψει για να είμαι σε αυτόν τον σύλλογο. Είναι ένα όνειρο από παιδί, έρχομαι εδώ για να βοηθήσω και ελπίζω να είναι μια υπέροχη σεζόν.

Είναι κάτι μοναδικό, είναι κάτι που έψαχνα πολύ καιρό. Όταν μου το είπαν ήμουν πολύ χαρούμενος για το ενδιαφέρον. Έβλεπα την Μπαρτσελόνα από παιδί και ήμασταν πάντα οπαδοί της, είχαμε αυτή τη ψευδαίσθηση και εδώ είμαι.

Θέλω να παλέψω για τίτλους. Το Champions League ήταν πάντα το τρόπαιο των ονείρων μου, αλλά προχωράμε σιγά σιγά. Θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε", είπε ο 23χρονος.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ