ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Φέλερ: "Μετά την Γαλλία αφήνω τον πάγκο, στόχος να βρεθεί άμεσα ο νέος προπονητής"

Ο Ρούντι Φέλερ σε συνέντευξη Τύπου της εθνικής Γερμανίας πριν από διεθνές φιλικό με την Γαλλία | 11 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ρούντι Φέλερ σε συνέντευξη Τύπου της εθνικής Γερμανίας πριν από διεθνές φιλικό με την Γαλλία | 11 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Ρούντι Φέλερ ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του πως θα κάτσει στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας μόνο στο φιλικό της Τρίτης (12/10) κόντρα στην Γαλλία και ακολούθως θα τρέξει τις διαδικασιές για την ανεύρεση του διαδόχου του Χάνσι Φλικ.

Η εθνική Γερμανίας διάγει μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, με τον Χάνσι Φλικ να αποτελεί παρελθόν μετά από την εντός έδρας συντριβή (1-4) από την Ιαπωνία (έγινε ο πρώτος προπονητής που απολύθηκε στα 123 χρόνια ιστορίας της "Νάσιοναλμανσαφτ") και τη διοργανώτρια του προσεχούς Euro να ψάχνει τον άνθρωπο που θα την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.

Η λίστα με τους υποψηφίους νέους εκλέκτορες είναι μεγάλη (φαβορί φαντάζει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν), με την DFB να μην έχει πάρει ακόμη την οριστική της απόφαση με αποτέλεσμα ο Ρούντι Φέλερ να βρεθεί στον πάγκο στο διεθνές φιλικό με την Γαλλία, που θα λάβει χώρα το βράδυ της Τρίτης (12/09) στο Ντόρτμουντ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Για μένα το αυριανό ματς θα είναι για μία φορά στη ζωή μου. Είναι χρέος μου να δώσω μία χείρα βοηθείας, όμως στη συνέχεια θα προσπαθήσω να στηρίξω όσο το δυνατόν περισσότερο τον νέο προπονητή, όσο μπορώ.

Ανεξάρτητα από τον αγώνα της Τρίτης, το σημαντικό είναι να βρούμε τον διάδοχο όσο το δυνατόν συντομότερα. Αυτή είναι η βασική δουλειά μου", τόνισε αρχικά ο 63χρονος Φέλερ στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (11/09), για να προσθέσει:

"Δύο διαδοχικές φορές αποκλειστήκαμε στη φάση των ομίλων σε Μουντιάλ. Είναι προφανές ότι κάτι δεν λειτουργεί καλά. Μπορεί να μη φαίνεται σε πολλούς, όμως διαθέτουμε ακόμη παίκτες που είναι εκπληκτικά δημιουργικοί και γρήγοροι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έχουμε παίκτες που μπορούν να πετύχουν στο προσεχές Euro. Στο αυριανό ματς η Γαλλία είναι το φαβορί, με τον στόχο μας να είναι να είμαστε μία από τις 5-8 ομάδες που θα βρεθούν πίσω από την Γαλλία στην αφετηρία του Euro.

Αυτή τη στιγμή η Γαλλία είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης , έχοντας απίστευτα γρήγορους παίκτες στη μετάβαση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ