ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Εθνική Γερμανίας: Οι δύο βασικοί υποψήφιοι για τον πάγκο και το σενάριο με τον Ρούντι Φέλερ

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Βόλφσμπουργκ
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Βόλφσμπουργκ 2023 AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου τρέχει την αντικατάσταση του Χάνσι Φλικ και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Telegraph, Ματ Λόου, έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις για τον πάγκο της.

Ο Χάνσι Φλικ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας μετά την ήττα με 4-1 που υπέστη από την Ιαπωνία σε φιλική αναμέτρηση.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Telegraph, Ματ Λόου, η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου αναμένεται να μιλήσει με τον Τζούλιαν Νάγκαλεσμαν και τον Ματίας Σάμερ για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Νάγκελσμαν είναι μακριά από τους πάγκους από τον περασμένο Μάρτιο, όταν αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου. Ο Ματίας Σάμερ ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής, ωστόσο τελευταία φορά που είχε αυτό τον ρόλο σε επίπεδο ανδρών ήταν τη σεζόν 2004/05, όταν ήταν προπονητής της Στουτγκάρδης.

Αυτή τη στιγμή ο Σάμερ είναι σύμβουλος διοίκησης στην Ντόρτμουντ αλλά και στη γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Ως προπονητής έχει σηκώσει μια φορά τη σαλατιέρα (Bundesliga) το 2001.

Αν δεν προχωρήσει με κάποιον από τους δύο, τότε ο Ρούντι Φέλερ, που αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός, θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας και στο Euro 2024.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ