ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Φέγενορντ - Άλκμααρ 2-1: Πήρε το ντέρμπι τίτλου με δύο γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου

Φέγενορντ - Άλκμααρ 2-1: Πήρε το ντέρμπι τίτλου με δύο γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου
TWITTER

Η Φέγενορντ σκόραρε στο τέλος των δύο ημιχρόνων και πήρε με 2-1 το ντέρμπι κορυφής της Eredivisie απέναντι στην Άλκμααρ των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου.

Η Φέγενορντ είχε την τύχη με το μέρος της, βρήκε δύο γκολ σε κομβικά χρονικά σημεία και πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Άλκμααρ στο ντέρμπι κορυφής της Eredivisie για την 22η αγωνιστική.

Η ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη και του Παντελή Χατζηδιάκου (αγωνίστηκαν αμφότεροι σε όλο το παιχνίδι) προηγήθηκε με αυτογκόλ του Τζαβάιρο Ντιλρόσουν στο 17', όμως αυτή ήταν μία από τις ελάχιστες επιθέσεις της στον αγώνα. Το πρόβλημα στην ανάπτυξη κρατούσε την μπάλα μακριά απ' τον Παυλίδη και η δράση είχε περιοριστεί στο γήπεδο της Άλκμααρ.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, σε μία σέντρα από αριστερά, ο Αλιρεζά Τζαχανμπάκς έπιασε την κεφαλιά κι ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 2ο μέρος, η εικόνα δεν άλλαξε, με τη Φέγενορντ να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να έχει κλείσει την Άλκμααρ στα καρέ της. Το γκολ άργησε, αλλά ήρθε με ένα σουτ εκτός περιοχής του Μάρκους Πέντερσεν στο 90', χάρη και σε μία ελαφριά κόντρα που νίκησε τον Μάθιου Ράιαν.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ