SUPER LIG

Φατίχ Καραγκιουμριούκ - Φενέρμπαχτσε 1-2: Καθάρισε με ανατροπή και περιμένει τον Ολυμπιακό

Οι Μπατσουαγί και Ουντέρ πανηγυρίζουν γκολ της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο Conference League | 7 Μαρτίου 2024
Οι Μπατσουαγί και Ουντέρ πανηγυρίζουν γκολ της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο Conference League | 7 Μαρτίου 2024 @2024 GEERT VANDEN WIJNGAERT/AP IMAGES

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Φατίχ Καραγκιουμριούκ και είναι έτοιμη για τον προημιτελικό με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει τα πάντα.

Η Φενέρμπαχτσε έκαμψε την αντίσταση της Φατίχ Καραγκιουμριούκ και με το 2-1 για την 32η αγωνιστική της Süper Lig πάτησε κορυφή με αγώνα περισσότερο από τη Γαλατασαράι και ετοιμάζεται για τον δεύτερο προημιτελικό του Europa Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο αγώνας ήταν αρκετά ανοιχτός, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τετ α τετ στο 31' με τον Ράντε Κρούνιτς, αλλά τον Σαλβατόρε Σίριγκου να αποκρούει και στο επόμενο λεπτό συνέβη το αντίθετο. Ο Γκιουβέν Γιαλτσίν έφυγε στην κόντρα και στο τετ α τετ νικήθηκε από τον Ντόμινικ Λιβάκοβιτς.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας είχε άλλη μία σπουδαία επέμβαση λίγο αργότερα, αλλά στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους ηττήθηκε από τον Τζαν Κελές.

Με την έναρξη του 2ου μέρους όλα άλλαξαν. Ο Έντιν Τζέκο ισοφάρισε σε 1-1 στο 49' με σουτ από διαγώνια θέση και κόντρες και στο 57' ο Μισί Μπατσουαγί που πέρασε στη θέση του Κρούνιτς στην ανάπαυλα έκανε το 2-1 με εκτέλεση πέναλτι.

Η αποβολή του Ράιαν Μέντες στο 76' για τους γηπεδούχους κλείδωσε τη νίκη της Φενέρμπαχτσε, η οποία σε τέσσερις ημέρες περιμένει στην Κωνσταντινούπολη τον Ολυμπιακό.

  • Η σύνθεση της Φενέρμπαχτσε: Λιβάκοβιτς, Οσάγι-Σάμιουελ, Αζίζ (72' Μπεκάο), Σεγιουντζιού, Καντιόγλου, Γιουκσέκ, Φρεντ (90+1' Ζάιτς), Καχβετζί (90+1' Μιουλντιούρ), Κρούνιτς (46' Μπατσουαγί), Τάντιτς, Τζέκο (90+6' Σ. Ντουρσούν)
TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ