VIRAL

Φάση για όσκαρ: Τερματοφύλακας υπέπεσε σε πέναλτι με απίστευτο τρόπο αλλά σώθηκε από την αστοχία των αντιπάλων

Φάση για όσκαρ: Τερματοφύλακας υπέπεσε σε πέναλτι με απίστευτο τρόπο αλλά σώθηκε από την αστοχία των αντιπάλων

Ποδοσφαιρικός αγώνας στην Αιθιοπία έγινε viral, με τον κίπερ να μπλοκάρει τη μπάλα αλλά να κάνει τούμπα και να ανατρέπει με αεροπλανικό χτύπημα αντίπαλο παίκτη, με τη μπάλα να στήνεται στην άσπρη βούλα και να μην καταλήγει στα δίχτυα.

Το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Αιθιοπίας δεν έχει δώσει πολλές "αφορμές" για να βρεθεί στην επικαιρότητα, όμως μία συγκεκριμένη φάση που εκτυλίχτηκε στη λίγκα της αφρικανικής χώρας έγινε viral χάρη στη "δύναμη" του διαδικτύου.

Πρωταγωνιστής ένας τερματοφύλακας που ενώ μπλόκαρε τη μπάλα θέλησε να γράψει ιστορία, κάνοντας ένα από τα πιο ανόητα και συνάμα θεαματικά πέναλτι στην ιστορία της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θέας.

Και αυτό γιατί έκανε... τούμπα για να βρει στο στήθος αντίπαλο παίκτη με τα πόδια και να τον σωριάσει στο έδαφος, με τον διαιτητή να μην έχει άλλη επιλογή από το να δείξει την άσπρη βούλα.

Η απίστευτη αυτή φάση ολοκληρώθηκε μάλιστα με ακομα πιο εντυπωσιακό τρόπο, αφού ο παίκτης που ανέλαβε την ευθύνη να εκτελέσει το πέναλτι (όχι ο παθών) δεν ήταν εύστοχος, με τη μπάλα να φεύγει άουτ και τον τερματοφύλακα να πανηγυρίζει που δεν... τιμωρήθηκε για τη γκάφα του μερικά δευτερόλεπτα πριν.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ