ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

"Φάπα" 60.000 ευρώ σε Μητρόπουλο!

"Φάπα" 60.000 ευρώ σε Μητρόπουλο!
Μητρόπουλος

Ακριβά πλήρωσε την απόφαση του ο Θωμάς Μητρόπουλος να αγωνίζεται ο Ηλυσιακός χωρίς σήμα στην φανέλα του συλλόγου

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει τα εξής: " Στη σημερινή συνεδρίασή της, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού επέβαλε πρόστιμο 60.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ηλυσιακός, επειδή δεν χρησιμοποιεί ως σήμα (στη φανέλα) το έμβλημα του Ιδρυτικού Αθλητικού Σωματείου. Για την αυθαίρετη μεταβολή της έδρας, η Ε.Ε.Α ανέβαλε τη λήψη απόφασης για να συλλέξει περισσότερα στοιχεία".

H απόφαση αυτή δικαιώνει την προσπάθεια του ερασιτέχνη Ηλυσιακού και των φιλάθλων της ομάδας που είναι απόφασισμένοι να συνεχίσουν την προσπάθεια τους, ώστε να μην επιτρέψουν στον Θωμά Μητρόπουλο να υλοποιήσει τα σχέδια του για συγχώνευση με το Αιγάλεω.

Στην σημερινή διαδικασία το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηλυσιακού Βασίλης Μπαλαμπέκος και ο Δήμαρχος του Ζωγράφου Γιάννη Καζάκος, εμφανώς ικανοποιημένοι από την σημερινή απόφαση της ΕΕΑ.

Στο μεταξύ, ο υπεύθυνος του γηπέδου στο Ζωγράφου, που μέχρι πρόσφατα αγωνίζοταν ο Ηλυσιακός, Κώστας Σίψας, αρνήθηκε ότι έχει δώσει έγγραφο ακαταλληλότητας του γηπέδου και απείλησε με μυνήσεις κατά πάντων.





TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ